Kan sulandırıcı iğne ✨️

Merhaba kizlar herkese Allah kolaylık versin sağlıkla alalım bebişimizi yaş büyük olup kan sulandırıcı iğne kullanan var mi

Hoş geldin amin sağlıkla alalım kan sulandırıcı kullanmadım sadece kansızlık problemim var :face_holding_back_tears:

Hoşbuldum canım ya benim gözüm korktu geçen kanamam oldu onu kullandım die oldu sandım ama doktor kullanmak lazım dedi tahlil felan yapılmadı ya yine aynı şey yaşarsam korkuyorum bende… Sanada şifa olsun canim

Sonuçların iyi mi ay inşallah sağlıklı olun :face_holding_back_tears:

Çok şükür 1 gece yattım iyiyiz şimdi sizin ne kadarlık bebiş

1 Beğeni

15+2 olduk bugün :blush:

Oy maşallah bizde görürüz inşallah oraları :raised_hands:

Sizin ne kadar oldu :smiling_face_with_three_hearts:

6+5 olduk bizde

Yaaa minnak maşallah :face_holding_back_tears: ne hissediyorsunuz kız erkek bı hissiyat var mı :smiling_face_with_three_hearts:

Ay ben kız istiyorum babamız erkek sağlıklı olsunda hiç önemli değil inan yaş var korkuyorum biraz… siz peki

1 Beğeni

Ben kız çok istiyodum şükür rabbim nasip etti :smiling_face_with_three_hearts::face_holding_back_tears:

Yaaa belli oldu demek ne güzel maşallah size​:raised_hands:

1 Beğeni

Merhaba benimde 12. Haftama yakın kanamam oldu kılcal damar çatlaması olabiliyor 14. Haftamdan belli kan sulandırıcı kullanıyorum bende doğuma kadar kullanacağım inşallah sizde de bir problem olmaz hayırlısı ile kucağımıza almak nasip olsun :cherry_blossom:

1 Beğeni

Bilmiyorum canım kanaman dursun sonra başlayalım dedi ama hiç istemiyorum inan aslında yararliymis ama düşüncem biraz daha

Merhaba, amin :heart: Ben kullanmadım, geçmiş olsun :pleading_face:

Yaş nasıl da verilmemiş genelde veriyorlar mis yaş faktörlü

Ben tüp bebeğim 14.haftaya kadar oksapar kullandım

38 haftalık gebeyim 3 aydır ben de kan sulandırıcı iğne kullanıyorum kanama hiç olmadı ondan dolayı değildir korkma eğer kan sulandırıcı ilaçlarını kullanmazsam daha kötü olursun ben de kan pıhtılaşması vardı hala var teravih görüyorum eğer tedavi görmezsem hem sana hem bebeğe zarar verebilir Allah korusun kan sulandırıcıdan dolayı kanaman yoktur farklı bir sebepten dolayı kanaman oluyordur bence

Allah şifalar versin sağ Salim bebişlerimize kucağımıza almayı nasip etsin inşallah amin