Kan sulandırıcı hk

Kan sulandırıcı kullanan var mı aranız da :pregnant_woman:t3:

1 Beğeni

Ecoprin kullanıyorum gebelik zehirlenmesi riskim ve pıhtılaşma problemim olduğu için

1 Beğeni

Pıhtılaşma problemi olduğunu nasıl fark ettiler canım. Benim de bugün kan tahlilimde Plt değerim yüksek çıktı. Ben de pıhtılaşma problemim olduğunı düşünüyorum bu yüzden

2 Beğeni

Ben oksapar kullanmıştım, tıbbi genetik uzmanı pıhtılaşma yatkınlığı var dedi öylelikle kan sulandırıcı başlandi

2 Beğeni

Plt değerim gebelikten öncede hep yükselip düşüyordu son 3 kan tahlilinde yüksek çıktı dahiliyeye gittiğimde çok yüksek değil dedi ama nolur nolmaz diye kadın doğum doktorum başladı. Allah korusun kalbide tetikliyor kullanmak en sağlıklısı çünkü babamda kalp krizinden vefat etti. Düşük riskinide tetikliyor pıhtılaşma

1 Beğeni

Canım benim daha önceki testlerimde yüksek değildi plt gebelik dönemindede örneğin 20. Haftamda da kan verdim gayet normaldi. Şuan 27. Haftamdayım plt, değerim 412 çıkmış. Maksimum aralıktaki üst değer 388 olarak görünüyor . Hatta 20. Haftamdaki plt değerime göre baya çıkmış. Bende kadın doğum uzmanıma attım bir problem yok diyor , şaşırdım açıkcası.

2 Beğeni

Geçmiş olsun arkadaşım :pray:

1 Beğeni

Senin fazla değil ki benim 600 :sweat_smile:

2 Beğeni

Gebelik döneminde pıhtılaşma olabiliyor dediğim gibi kan sulandırıcının zararı yok ama doktorun önermeden kullanma derim benim 500 lerdeyken banada vermemişlerdi şuan gebelik zehirlenmesi riskinden verdiler

2 Beğeni

Çok teşekkürler canım​:heart:

1 Beğeni

Çok geçmiş olsun canım. Kaç haftalık gebesin

2 Beğeni

Sadece baya hızlı yükselmiş , ki benim babam da 3 kalp krizi geçirdi.

2 Beğeni

17 haftalık :smiling_face_with_three_hearts:

2 Beğeni

Oy maşallah, allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım . Son olarak şuanlık değerin normal olduğunu söyledi. Hiçbir önemi yok bu seviyenin demiş doktorumuz .

2 Beğeni

Tamam o zaman onlar bilir mutlaka Allah seninde kucağına sağ salim almayı nasip etsin inşallah​:pray:t2:

1 Beğeni

Çok teşekkür ederim canım , saol :heart:

1 Beğeni