Kan şekeri düşüklüğü ile doğan bebekler

Doktor yüksek riskli gebelik olarak takip edilmen gerekiyor dedi bugün obezite açısından bu hastanede doğum yapamazsın dedi genelde kilolu gebelerin bebekleri kan şekeri seviyesi düşük doğuyormuş ve tehlikeliymiş anında müdahale edilmesi gerekiyor dedi aynı durumu yaşayan ve sağlıklı bı şekilde bebeğini kucağına alan anneler benide bilgilendirseniz bebeğimde bi sorun olur diye çok korkuyorum birde vücudum ödem tutmuş bunun içinde magnezyuma başladım.

@diyabetli-hamileler sizde durum nedir

1 Beğeni

Çok sağol canım bende şeker yok ama sadece kilolu olduğum için doktor böyle bı sey söyledi korktum haliyle bebeğimde bişey olur diye içimi rahatlattın çok sağol

İnşallah canım evet bazı doktorlar doğru düzgün açıklama yapmıyor bişey söyleyip çekiliyor bu sefer biz korkuyoruz Rabbim sağ salim kucagimiza almayı nasip etsin inşallah tek isteğim bu şuan :palms_up_together::smiling_face_with_three_hearts:

1 Beğeni

3 bucuk ay once dogum yaptim. Bende diyabetik gebeydim ve 2 cesit insulin vuruluyordum gece vuruldugun insulin 32 cc gunduzde 3 sefer 16 cc vuruluyordum sukurler olsun gayet saglikli bir dogum oldu. Ve dogumdan sonra sekerim bitti

Gözün aydın canım inşallah bende sağlıklı bi şekilde alırım bebeğimi benim şekerim de yok sadece kilo 98 kilo ile hamile kaldım 22 haftalık bebeğim dün tartildim 102 olmuşum 4 ayım var 5 kilo daha alırım herhalde.

Çok kilo almamışsın canım kalbini feraah tut sağlıcakla kucağınıza alın inşallah cinsiyeti belli mi

Amin canım sağol kız dedi doktor bakalım 1 hafta sonra net olarak belli olcak ayrıntılı ultrason da :grin: