Arkadaşlar bugün doktora gittim kan pıhtılaşması olduğunu söyledi ve ilaç tedavisine başladık aranızda b durumu yaşayan varmı
Nasil anladi doktor kam pihtilasmasi oldugunu
İlk gebeligimde düşük yaptım ve genetiklik vardı ablamda vs de vardı bende yaptırmak istedim şuan gebe kalınca tahlillerime baktı pıhtılaşma var dedi
Merhaba Kan pıhtılaşması için tahlil yapıldı mı şuan gebemisiniz bende de çıktı bana tahlil yapılmıştı 2 tane bebeğimi kaybettim o yüzden şuan tekrar gebeyim ve şükürler olsun ki iyiyiz ama hergün oksapar diye kan sulandırıcı iğne yapıyorum
Evet benimde 2 gebeliğim ilki düşük yaptım sonra test verdim bugün doktor baktı evet pıhtılaşma var dedi düşük riski de var dedi dikkatli ol dedi
Bu ilaçların hepsini yazdı
Progesteron iğne bende kullanıyorum dıphaston haptan günde 3 defa içiyorum oksaparı da hergün yapıyorum 15+5 haftalık olduk biz ama hala devam .Sana tavsiyem asla iş yapma hep dinlen çünkü kanaman olabilir benim oldu bol bol dinlen başka hiç birşey yapmamaya çalış asla ağır kaldırma Rabbim inşallah sağlıcakla kucaklarımıza almayı nasip etsin
Doktor hanım bana duphaston hapının progesteron hapından daha etkili olduğunu söyledi onu kullandırdı
Amin inşallah çok dikkat etmeye çalışıyorum elimden geleni yapmaya çalışıyorum artık nasıl
Bende aynı durumdayım kan pıhtılaşması bendede çıktı coraspin yazdı doktorum bana 8 ay boyunca kullan dedi size hangi ilaç yazdı
Üste fotoğraflarını paylaştım bana baya yazdı ya coraspin,progestan fitil,progestan iğne,duphaston,oksapar
Seninle benim ilaçlarım aynı sadece ben corasprin kullanmadım iğne yaptıyorum verilen ilaçlar gerçekten çok iyi inşallah iyi gelir sizede eğer kanaman olursa mutlaka söyle doktoruna çünkü iğne yaptığımız için normal gebelere göre daha fazla kanama riski taşıyoruz kırmızı kan olmadığı sürece korkma benim hep kahverengi tarzında oldu kanamam kırmızı olmadığı sürece korkma dedi doktor aklında olsun
Çok teşekkür ederim canım Allah razı olsun inşallah
Senden de inşallah
Bende 9 ay boyunca oksapar kullandım hergün ilk bebeğim düsünce 2. Bebeğe test yapılıp hemen başlandı. Çok şükür dün bebeğim dünyaya geldi ciğerleriyle alakalı bi sıkıntısı olduğu için şuan yoğun bakımda lütfen dua edin hemen iyileşsin. Hamileliğiniz hayırlı olsun hiç korkmayın iğneler bebeğimize can kan oluyor rabbimin izniyle ..
Ayyy Allah razı olsun inşallah Rabbim böyle güzel duyguyu inşallah isteyen herkese nasip etsin Rabbim bebise şifa versin inşaallah sizlerin yardımcısı olsun inşallah sağlıklı güzel bir şekilde kavuşmak nasip olur inşallah
Aminn Allah sizden de razı olsun
Benim de ilk gebeliğimde bebeğin kalbi durunca test yaptırmıştım pıhtılaşma sorunu çıktı şimdi enox iğne kullanıyorum progestan ile birlikte ama kafamda hep ya bi daha olursa diye de korku var midem bulanmıyor genelde hiç çok nadir bulantı yaşıyorum başka belirtim de yok böyle ilerliyor her kontrolde aklım çıkıyor görünce rahatlıyorum Allah hepimizin bebeğini korusun inşallah şu an 11+3 teyim
Amin inşallah bende öyleyim ara sıra mide bulantısı az oluyor geçiyor hiç bekirtim bende korkuyorum haftada bir kontrole gidiyorum her gittigimde korku içindeyim 7 haftalığım