Kan pıhtılaşması

Slm arkadaslar 4 hafta gebeyim kan pihtilasmam var daha yeni ögrendim hamileligimi cocuk ölür diyorlar erken ögrenmeliymisim benimle ayni durumda olan varmi

2 Beğeni

Gebeliğin hayırlı olsun en kısa zamanda doktoruna git kan sulandırıcı hap veya daha ileri durumdaysa iğne başlatır gerçekten önemli benim düşüklerim olduğu için hamile olduğumu öğrendiğimden hap kullanıyorum 31.haftamdayım doğuma kadar devam etmek gerekiyor

4 haftadan önce öğrenme ihtimalin zaten yok bana kan sulandırıcı aspirini 7. Haftada başlattı doktorum böyle seyler düşünüp kendini üzme sadece en kısa zamanda doktor git ve tedavine başla. Gebeliğin hayırlı olsun canım

Kan pihtilasmasi olduğunu nasıl öğreniyorsunuz devlette bakiliyormu benim mi söylemem gerek yoksa hamile kalınca yapılan tahlillerde varmı gorulurmu ben mayisda 10 haftalık kalbi durduğu için kürtaj oldum tekrar kalırsam buna nasıl baktirabilirim çünkü şuan bu kan pihtilasmasi durumu çok görülüyor gibi

Alakası yok kuzum pıhtı atma yani kan koyuluğunun oranına göre kan sulandırıcı ilaç yada iğne oluyorsun hamileliğin boyunca, ben coraspin kullanıyorum , kullanılmadığı takdirde dediğin şey Allah korusun gerçek olur şuan kendisi bile bir kan pıhtısı zaten :heart:

Merhaba cnm bnde aed arda gelen ölüm ve düşükler yaşamıştım , özele gidiyordum doktor genetik test yaptı orada çıktı oranına göre coraspin veya iğne kullanıyorsun

2 düşükten sonra tıbbi genetiğe gittim orda baktılar 2 ay sürdü tüm sonuçlarımın çıkması bende kan pıhtılaşması çıkmadı ama doktorum 2 düşüğüm olduğu için pıhtılaşma olma ihtimali var deyip kan sulandırıcı aspirin başladı ileri derece pıhtılaşmalarda iğne veriyorlar

Canım planlı olan gebeliklerde öncesinde baslatiyolar benim takipli doktorum gebe kalmadan önce başlatmıştı ama şimdide başlasam geç kalmış sayılmazsın hatta bazı doktorlar kalp atışı basladiktan sonra baslatiyolar sen zaman kaybetmeden genetik testlerinde doktora git

Gebeliğin hayırlı olsun. Tekrarlayan düşüklerden sonra genetik test yapılıyor. Test sonuclari 1-2 ay gibi bir zaman diliminde cikiyor. Cikan sonuclara gore igne veya hap veriliyor. Ileri durumlarda ikisini birden doguma kadar kullaniyorsun. Benim 2 düsük 1 kürtajım var. Su an 28 haftalik hamileyim 24 haftadir hem igne hem hap kullanıyorum. Cok şükür sorunsuz ilerliyoruz.

1 Beğeni

Canım bendede pıhtılaşma çıktı bir kürtaj bir düşük yaşadım devlet hastanesinin tıbbı genetik bölümünden randevu aldım test yapardım sonuçlar 2 ay sonra çıktı pıhtılaşmaya eğilim çıktı coraspirin ve oksapar iğne kullanıyorum şuan 37 haftalık olduk korkma sadece ihmal etme doktora görün ben 6 haftalıkken hap ve iğneye başladım

1 Beğeni

Bencede pıhtılaşma çikti iki kürtajdan sonra öğrendim perinatoleji doktoru 4 hafta gel kese görülürse ilaca başlicaz dedi yani yanlis yönlendirme de olmasın tabiki ama ben icini rahat tut korkma stres yapma anlican