Kan pıhtılaşması iğnesi

Pıhtılaşma ignesini kaçıncı aydan itibaren göbekten vurmayı bırakıp koldan vurmaya başladiniz ?

1 Beğeni

İstediğiniz zaman yapabilirsiniz ben gobeğim büyüduğünde de gobekten vurmaya devam ettim bir gün sağ diğer gün sol göbek soradaki gün sal öbür gün sol bu şekilde ilerledim koldan subgutan vurulmayı biliyir musunuz size videolar bulanbilirim

1 Beğeni

Tesekkur ederim ben de gobek buyuyunce zararai olur mu vurmak zor olur mu diye kola gecsem dedim .Hic vurmadim koldan tam neresinden vuruldugunu bilmiyorum aşi vurulan kisimlardan mi acaba dirsek omuz arasi ?

1 Beğeni

Burda çok güzel anlatmış yine zorlandığın yer olursa yardımcı olurum

2 Beğeni

Teşekkür ediyorum @Cansu :heart: Gittigi yere kadar gobekten yapacagim bakalim kol daha cok acitiyor galiba.

2 Beğeni

Bence göbek daha cok acıtıyor koldan da deneyebilirsin Dirseğin dort parmak ustu ve omuzdan dört parmak altı arasindaki kalan yere vurabiliyorsun

1 Beğeni

Ben kolumdaki bıngılı sandalye köşesine sıyrıttırırdım vururdum. Yavas yavas yapınca çok acımıyor

1 Beğeni

@Cansu sana dogumdan sonra da devam ettirdi mi iğneyi 34 haftadayim doktora daha ne kadar kullanacagim diyr sordugumda dogumdan sonra da kullanacaksın dedi

1 Beğeni

Doğumdan sonra 10 gün daha kullanılıyor.

1 Beğeni