Kan değerlerim yükselmiyor 😔

Ya kızlar ne yaptıysam yükselmedi kan değerim. Çok az ilerleme var ama bana mısın demiyor. Siz neler Yaptınız

Doktorun ne diyor bu konuda onemli olan o. Benim demir değerlerim duzelmiyordu ilacımı ve kullanımını degistirdi 1 ay sonra kan testlerimde her sey yolunda çıkmıştı. Bebek senden beslendiği için maalesef ne yersen ye takviyeler kadar etkili olmuyor. Bir kac örnek daha var burda görürse yazar arkadaslarimiz. O yüzden doktoruna tekrar tekrar ilet arkadasim kötü hissettigini

Cevap için teşekkür ederim, şuan değerim 10.7 çok mu kötü bilemedim

Çokta kötü değil sanki normalde 12 olması lazım. Benimki de 6 :unamused:

Cok kotu değil iyi bile aslinda normali 12 zaten sizin az dusuk benim 3 4 aydir 9.4 ilaçlada yükselmedi pekmez falan yiyirum ama düzenli değil hala yukselmedi 34+6 olduk bu kanla dogum yapacagim bu gidisle dr ilaci degismisti ayni yine

Valla doktor çok düşük dedi dün, beni çok korkuttu. İlaçla beraber, demir vitamini de alıyorum. Andız pekmezi de önerdi doktor onu da sipariş ettim doğuma tam 2 ay var inşallah artar. :smirk::unamused:

Artar canim daha vaktin var kuru uzum siyah uzum ye bol bol oda cok guzel kan yapar