Kan değeri düşüklüğü

Bu ay doktora gittiğimde tahlil verdim ve kan değerinin çok altında olduğunu söyledi öbür ay aynı olursa yatış yapılıp kan takviyesi verilecek dedi bir ayda kan değeri ne kadar yükselir?

Kan değerleriniz düşükse ilaç ve iğne vermesi gerekiyordu doktorunuz 1 ay ciddi bir süre direk kan takviyesi neden yapicak doktorunuz sordunuz mu?

Benim mayıs ayında 9.7 çıkmıştı 1 ay ferrum hap kullandım 10.5 çıktı ilacı hala kullanmaya devam ediyorum bugün tekrar kan verdim bakalım bu sefer ne çıkacak

Bana haftada 2 kez verildi 1 ay içinde 2 kez damardan kullandım yani sadece 10.9dan 379lara çıktı çok daha etkili ama devam edilmezse tekrar düşüyor şuan yine 30da

Bana da demir ilaçları yeterli olmadı en başta iğne verdi 5 hafta vuruldum normale döndü eğer hala düşük olsaydı ondan sonra kan takviyesi yapılacaktı,yani 1 ay ilaç iğne vermeden tavsiyede bulunmadan gel kan takviyesi yapalım demesi doktorun tuhaf

Büyük ihtimal ilaç verilmstr ya bana ilaçlar fayda etmeyince iğne tavsiye etmedi direkt damardan istedi daha etkili diye sanirim

Kaç haftalıksınız? Dogum yakın oldugu icin mi yatıs istedi acaba Bende de aynı durum var ilaclarla kan degerim yukselmediği için serum verdi. Haftada bir kere dört tane yaptıracağım ardından yeniden test vereceğim.

Yok 25. Haftadayiz değeri 9 çıktı benim kan hücrelerim normalden küçük olduğundan sürekli eksik çıkıyor o yüzden yatişa gidebilir dedi Ağustos da tekrar vercem

Günde iki kez ferrum kullanıyorum şuan bir ay kullanılıp kan vericem düşükse yatış yapcaklarmis

Benimde cumartesi sezeryan doğumum var kan tahlili istedi düşük çıktı kan hazırlığı yapalım dedi acaba ne yapacak bu kadar kısa bir süre kalmışken