Kalp ve böbrek

Uzun ama okuyun kızlar​:joy: uygulamaya bebeğimin kalbinde parlaklık ve böbrek genişlemesi olduğunu öğrendiğimde tesadüfen kaydolmuştum. Ve foruma yazıp bilgisi olan başına gelen var mı diye sormuştum. benim için çok zor zamanlardı çünkü bu belirtilerin down sendrom şüphesi vardı doktorum öyle söylemişti. Buradaki bazı arkadaşlarım iyi dileklerini sundular o zamanlar o destek mesajlarıyla kendimi iyi hissetmiştim. Doğum yaptım bebeğimin sağlığı gayet yerinde Allah’ıma bin şükür iyi ki amniyosentez yaptırmadım bebeğimi aldırmayı aklımın ucundan geçirmedim. Sizlere de haber vermek istedim hamileyken bu durumu yaşayan varsa bebek doğana kadar böbrek genişliği duruyor kapanıyor kalpteki parlaklık sönüyormuş. Benim hamileliğim zehir olmuştu nasıl doğacak diye düşünmekten ama sizler hamileliğin tadını çıkarın o günler çok çabuk geçiyor.

Güzel haber beni çok mutlu etti. Sağlıklı olmasına çok sevindim. :grinning: Seni artık bebek takibi için Mucize Bebek uygulamamıza bekleriz. Ap Store veya Google Play Store’de Mucize Bebek diye arayınca çıkacaktır. Sarı bebek logolu bir uygulama

Teşekkür ederim çoktan üye olmuştum bile :joy::gift_heart::gift_heart::gift_heart:

Çok sevindim sağlıklı büyüsün inşallah. Forumda çok böyle konu var artık sanki doktorlar ezbere konuşuyo gibi geldi bana

Bende bugun detayli ultrasona gittim bana ayni seyleri soylediler. :cry:

Maşallah canım ne güzel bir haber… Lütfen bana da dua et benim de bebeğim için ayrıntılı ultrason da bir çok anomaliden bahsedildi. 11 gün önce amniyosentez yapıldı sonuç bekliyorum. Doktorların dediğine göre doğsa bile yaşamazmış…Ama ben inanmak istemiyorum yaradan da yaşatan da Allah… Rabbim evladıma sağlıklı sıhhatli hayırlı ömürler versin​:palms_up_together:t3:

Merhaba sonuç geldi mi inşallah güzel haberler almışsındır

Merhaba sizin sonucunuz çıktı mı acaba inşallah temizdir

Merhaba canım evet çıktı… Maalesef Trozomi 18 :pleading_face: bilim diye bir gerçek var ama yine de inanmak istemiyorum… Dua ediyorum bir umut belki diyorum

Allah’ım yardimciniz olsun bence de ümidinizi kaybetmeyin :face_holding_back_tears: Allah çok büyük