Kalp parlaklığı ve böbrek genislemesi

Kizlar bugun perinatiloji bolumunde randevum vardı. Kalbinde parlaklik ve sag bobrek genislemesi sinirda dedi. Nip testi onerdi ona da 8500 istiyorlar. Rabbimin verdiği herseye razıyız tabi ki ama insan ister istemez kötü oluyor. Boyle olup gecen var mi. Yarin bi de ozel detayli ultrasona giricem

3 Beğeni

@Esilaras25 merhaba hoşgeldiniz :bouquet: Kalp parlaklığı, böbrek genişlemesi ilerleyen haftalarda geçiyormuş diye duydum. Geçmiş olsun inşallah güzel haberler alırsınız

1 Beğeni

Teşekkür ederim inşallah :heart:

1 Beğeni

@Esilaras25 hoşgeldiniz :partying_face: gerçekten zor bi durum bende etrafımda gördüm ama cansu hanımın dediği gibi ilerleyen haftalarda düzene girdiğini duydum bakalım doktorunuz ne diyecek

2 Beğeni

Yarın bı de özel ayrıntılı ultrasona girecegim. Açıkçası devlette ki beni çok tatmin etmedi. Soru bile soramadım adama . Yarın daha iyi bir sonuç alırım inşallah.

2 Beğeni

Amin inşallah

1 Beğeni

Oncelikle hoş geldiniz,Sıkmayın canınızı,çoğu zaman geçici bir durum diye duydum bende,Allah yardimcınız olsun,Her şey guzel olucak İnsAllah,Güzel haberlerinizi bekliyoruz​:tulip:

1 Beğeni

Amin inşallah teşekkür ederim :heart:

2 Beğeni

Çok net bir bilgim yok ama arkadaşım demişti erkek bebeklerde başta böbrek genişlemesi olabiliyormuş zamanla düzeliyormuş. Benim gittiğim dr bir hastasına söylemiş bunu başka dr a gidersen böyle birşey derse korkma diye

1 Beğeni

Evet bende biraz araştırdım aslında normal bı durummus. Bu doktorlar neden bu kadar panik yaptırıyorlar insana bilmiyorum. Onlar için normal olabilirr ama bizim için en ufak sorun büyük streslereyol açıyor

4 Beğeni

Merhaba bebeğinizin şu an ki durumu nedir? Bende 22 haftalık hamileyim ve banada aynısı söylendi

1 Beğeni

Merhaba çok şükür sağlıklı bir bebeğim var

2 Beğeni

Çok şükür çok sevindim. Rabbim banada nasip eder inşallah hayırlısıyla