17+4 günlük hamileyim bazen kalp çarpıntım oluyor ekstra baş ağrısı sizde de oluyor mu
İlk başlarda banada oluyordu canım tansiyon takibi yapın ve kendinizi fazla yormayın
Tansiyonum genelde düşük çıkıyor geçen hafta 7/6 olmuştu bu hafta kontrolüm var doktora da soracağım
Hamilelikte kalp çarpıntısı ve çoğunlukla gebe kadınlarda normal bir durumdur ve genellikle bebeğe zarar vermez. Hamilelik sürecindeki hormonal değişiklikler ve artan kan hacmi, kalbin daha hızlı atmasına neden olabilir.
Normal tabi ama tansiyon ölçümü yap düzenli olarak
Kalp degilde bas donmesi saniyelik bas agirisi oliyor bugun pazarda oldum cok kotu oldum korktum bayilirim diye dua ettim 18 hafta ben
Baş dönmesi hiç yaşamadım ama ara ara şiddetli baş ağrısı yaşıyorum bende hayırlısıyla doğsunlar inşallah
Yapmaya çalışıyorum genelde normal çıkıyor ama son 1 haftadır düşük
Doktorunuza danışmanızı tavsiye ederim. Geçmiş olsun
Teşekkür ederim
Rica ederim
Kalp çarpıntısı bende de oluyordu o haftalarda kardiyolojide takip ettirip holter bile takmıştım ama çok şükür temiz çıkmıştı. Sizde için rahat etsin diye bir kardiyolojiye görünmekte fayda var
Canım benim baş ağrısı çok oldu gebelik ilk sürecinde saçımı yoldum artık ağrıdan. Kalp atışı hızlı atıyor halende öyleyim bekarlkdam beri panik atakğm var. Kalbim hızlanıyor sessizliğe bürünüyorm halsiz oluyorum ağlamakla geçiyor o dakikalarım. Aile hekimi Dr. Görün dedi ama bn bekarlıktan beri olduğu için alıştım diyelim. . Ama basın ağrısı için kahve iç benn sadece kahve içtim ağrı kesici almadım ilaç sevmiyorm diye ama gece gündüzm karıştı baş ağrısından şuan ,27 olucaz yarn
Doktorumla görüşüp duruma göre bakacağım bende teşekkür ederim
Bende de aynı şekilde oluyor kahve ben granül veya filtre içiyorum maalesef o daha fazla çarpıntı yapıyor yoksa baş ağrımı direk kesiyor hayırlısıyla doğsunlar inşallah
Amin ya basima bir seyler sapliyorlae sankj bu hamilelik nasil bir şey arkadaş tipta hastalik olarak geciyormus zaten