Kalp atışını ne zaman duydunuz?

Ben çok geç duydum hiç doktor dinletmedi soylememe rağmen 3 ayda 3 Dr değiştirdim 12.haftamda Ceyhan hoca şimdiki doktorum ben demeden dinletmisti

Kalp atışını ne zaman duydunuz acaba

1. Haftada duydum
1 Beğeni

9 haftalık hala duyamadım malesef gelişimide geriden geliyormuş

1 Beğeni

İnşallah tez zamanda duyarız bende 7 haftalık şuan Bebeği gordunuzmu peki

1 Beğeni

Evet bebeği gördü Dr gelişmiş dedi ya kalp atışı vardı durdu dedi yada daha oluşmadı dedi onun için kal aldı beta takibi yaptı oda yükseldi ama yeterli gelmedi kürtaj dedi bana bende başka Dr gittim onlar bekleyelim biraz dediler artık şansımıza nasibimiz de varsa gelecek yoksa yapacak bşy yok

1 Beğeni

Evet üzülme hemen acele etme bekle nasibi varsa gelir dediğiniz gibi bsey sorcam sigara kullanıyor musunuz bnde brakamadimda içim rahat etmyor​:disappointed_relieved:

1 Beğeni

Ben azalttım, tamamen bırakamadım. Günde 2 tane taş çatlasa 3.

Ayy çok iyi öyle keşke bende azaltabilsm

Tiksindinizmi nasıl oldu kaç aylık hamilesiniz

1. haftadayım. Her şeyden tiksindim bir an bile sigaradan tiksinmedim ya :slight_smile:

Ama çok azaltmissiniz tebrikler bu kadarına Dr lar bile müsade ediyor

Malesef bende içiyorum bende azaltamadım 1 saatte 1 tane içmeye çalışıyorum bazen 2 saatte 1 nasipte varsa her türlü gelecek yoksa yapacak bşy yok herşey Allah’dan

1 Beğeni

Hamile oldugumu ilk öğrendiğim anda bıraktım kendime şaşırıyorum acıkcası

Tebrikler banada nasip olur inşallah

1 Beğeni

19 .haftamdayim ama maalesef hiç duymadim devlete gittim hep makinaları bahane ettiler doktoru değiştirdim o da böyle şeyler istiyorsanız özele gidin dedi ilk gebeligim içimde kaldı

1 Beğeni

19 haftalıksınız hala duymadınız mı peki beta takibi yaptılar mı bebeğin gelişimi nasıl

Evet devlette kalp sesini dinletmiyolar sadece kalp atışını gösteriyolar ama ben merak ediyorum nasıl bişey dinleyebilir miyim ddediğimde tabiki diyip dinletmişti. Doktorun tepkisi çok çirkin. Böylle şeyleri istiyosanız özele gidin ne demek ya. Tam şikayet etmelik vallahi. Ben neden dinletmiyosunuz dediğimde radyosyan açısından çok sağlıklı bulunmuyor diye açıklama yapmıştı. Detaylı ultrosonda da baya dinledim zzaten. Sizin doktorunuza :unamused: bu yüz ifademi iletiiyorum

1 Beğeni

Vallaha canım benim Dr direk kalp atışları yok diyorlar doppler de soktular en son gittiğim bebeğin gelişimi geriden ama kürtajda demedi takip edelim bekliyelim dediler

Seninki farklı bi durum canım kalbi yeni oluşma aşamasında olabilir. 10.haftada kalbi anca atanlar olmuş. Sende biraz ddaha sabret inşallah kalbi atacaktır , oluşacaktır. Belki geç döllenme olmuştur. Son adetine göre 9 haftalıksındır ama belki geç döllenmeyle anca 7,8 haftalık olmuşsundur. Bakalım inşalllah duyarsın sağlıklı gebbeliğinin haberini alırız :palms_up_together:

1 Beğeni