Yarin bebegin kalp atışını duymaya gidicem cok heycanliyim
Kaç haftalık
@Mrysrts 11 hafta olduk aslinda gec bile kaldik randowu bulamamistim yatina nasipmis
Ayhh daha güzel keşke bende o dönemde öğrenseydim erken öğrendim hep bi şüphe acaba varmı kalp atıyomu cok zordu beklemek 12. Haftada falan zaten 2li 3 lü tarama testi ister
Aynen oyleymis bende merak ediyorum atiyormu atmiyormu diye gidince gorcem
Benden tavsiye eğer özele gidiyorsan 2li 3 lü tarama testleri biraz yanıltıyor %75 dogruluk payı var yeni çıkan nipt yani genetik test var o test %99 doğruluk payı var down sendromu gibi kalıtsal hastalıkların ve diğer tüm hastalklara bakılıyor biraz maaliyetli ama kafan rahat oluyor . 2 li 3 lü de göremezlerse birde sıvı almayı söylüyorlar sakın aldırma düşük riskine kadar gidiyor ve bu yeni çıkan teste 12. Haftada cinsiyetini öğreniyorsunuz doktorunuza cinsiyette öğrenmek istiyoruZ dediğinde normalde döylemiyorlar cocuk aldırmalarına karşı ama rica edince söylüyorlar
Duydunuz mu kalp atışını ?
@Zeyy bak bacim bu nipt test icin iste bu sekilde cinsiyet soylenebiliyormus bu arkadasimizda aciklamis
Aşko çok pahalı ya
O zaman bekleyeceğiz haftasi gelmesini askom
Mecbur yavrum be
@NURAN ewet canim duydum cok heycanli ama burdaki haftalik yanlis gosterio 11 hafta olarak gosteriodu doktora gittigimde 9 hafta 4 gun dedi
Sevindim adınıza