6+4 de kanamam oldu ama bebegin iyi olduğunu ve kalp atışını duyduk 2 gün hastanede yatırdılar taburcu ederken tekrar bebeğe bakıldı iyi denildi kontrole 7+5 de gittim ultrason da büyümüş önde gidiyor denilip 8+5 olduğu söylendi ama kalp atışını duyamadılar 1 hafta sonra ya kürtaj için çagırdı ama kan da bile bakılmadı 8+1 deyim eski hesaba göre bugün kurulanırken hafif pembelik geldi acile gittik yine doğru düzgün bilgi verilmedi bende kan değerlerime bakılmasını istedim beta hCG değerim 19193 çıktı haftama göre uygun mu bebeğim öldü mü yaşıyor mu bilmiyorum lütfen bilgisi olan yazsın
Bence farklı bir doktora gitmeni oneririn
beta hcg herkesin her haftasında fsrklı değer gösterir. Durumunuz nasıl bilmiyorum ama siz bir özel hastaneye gidin derim. Tam net birşey anlamadan kürtaj olmayın. Kalp durmuş olsaydı gelişim olmazdı. Bir yanlışlık olabilir. Bi kaç tane daha doktora özellikle özel bir hastaneye görükmenizi tavsiye ederim. Geçmiş olsun dileklerimle
Ben 9. Hafta da duydum
7.jaftada kese 8 haftada yolk kesesi 9 da kalp atımı falan duymustjm sanırsam 8 de olabilir