Kalp atışı

Şuan 6+4 günlük hamileyim Ultrason muayenesinde bebeğimin kalp atışı görülmedi. Doktorum 10 gün sonra gel dedi görünmese kurtaj olursuna getirdi ama şöyle suan görünmediyse o zaman nasıl görülecek başka bir doktora randevu aldım içim rahat etmedi sizlerde durum nasıldı iki kızımda böyle bir durum yaşamadım

2 Beğeni

6 hafatalıkken duyulmadıysa hemen endişe etmeyin. Doktor yeniden çağırıp müayine ediyor. Ki doktorunuzda gel demiş. 7 haftada gidip tekrar bakıla bilir diye biliyorum. Ben ilk 10 haftalikken gitmiştim 10 haftamızda duymuştum kalp atışını.

2 Beğeni

Bende 4 haftalıkken gittiğimde kese yoktu . 2 hafta sonra gel keseyi görelim dedi ben 3 hafta sonra gittim bilerek belkide 2 hafta sonra gitseydim sadece keseyi gorcektim kesin olsun kalbide duyayım diye 1 hafta ekledim . Canını sıkma duyulabilir çok oluyor öyle olan

3 Beğeni
  1. haftada bile duyulabilir. Korkmayın, üzülmeyin :blush:
1 Beğeni

Bebek her hafta ayrı bi gelişime girdiği için bi önceki hafta gitseydiniz bebek görünmicekti yavaş yavaş oluşuyor dua edin bol bol inşallah bebeğinizin kalp atışlarını duyarsınız :two_hearts:

1 Beğeni

Hiç canınızı sıkmayın, bazen geç döllenmeden kaynaklı bu haftalarda duyulamayabiliyor. Başka gebelerle kıyaslayıp moralinizi bozmayın hiç. Bir sonraki gittiğinizde duyarsınız inşallah :heart:

2 Beğeni

Burda bir hanım 9 haftalıkken duymuştu. Allahtan ümit kesilmez

1 Beğeni

İnşallah her bir yorum içime su serpti. :smiling_face_with_three_hearts:

3 Beğeni