Şuan 6+4 günlük hamileyim Ultrason muayenesinde bebeğimin kalp atışı görülmedi. Doktorum 10 gün sonra gel dedi görünmese kurtaj olursuna getirdi ama şöyle suan görünmediyse o zaman nasıl görülecek başka bir doktora randevu aldım içim rahat etmedi sizlerde durum nasıldı iki kızımda böyle bir durum yaşamadım
6 hafatalıkken duyulmadıysa hemen endişe etmeyin. Doktor yeniden çağırıp müayine ediyor. Ki doktorunuzda gel demiş. 7 haftada gidip tekrar bakıla bilir diye biliyorum. Ben ilk 10 haftalikken gitmiştim 10 haftamızda duymuştum kalp atışını.
Bende 4 haftalıkken gittiğimde kese yoktu . 2 hafta sonra gel keseyi görelim dedi ben 3 hafta sonra gittim bilerek belkide 2 hafta sonra gitseydim sadece keseyi gorcektim kesin olsun kalbide duyayım diye 1 hafta ekledim . Canını sıkma duyulabilir çok oluyor öyle olan
- haftada bile duyulabilir. Korkmayın, üzülmeyin
Bebek her hafta ayrı bi gelişime girdiği için bi önceki hafta gitseydiniz bebek görünmicekti yavaş yavaş oluşuyor dua edin bol bol inşallah bebeğinizin kalp atışlarını duyarsınız
Hiç canınızı sıkmayın, bazen geç döllenmeden kaynaklı bu haftalarda duyulamayabiliyor. Başka gebelerle kıyaslayıp moralinizi bozmayın hiç. Bir sonraki gittiğinizde duyarsınız inşallah
Burda bir hanım 9 haftalıkken duymuştu. Allahtan ümit kesilmez
İnşallah her bir yorum içime su serpti.