Kalp atisi

Kizlar kalp atisi kacinci haftada duyulur bugun kontrolum var 5 hafta doldu heyecanliyim. Sizler ne zaman duydunuz birde vajinal ultrason mu yapilir ?

Ben 8. Haftamda duydum . 5. Haftamda sadece kese görünmüştü yolk kesesini görmek için vajinal ultrason yaptı karın yağ dokun fazla diye biraz kilo ile gebe kalmıştım ondan göremedi yani oladabilir olmayada bilir o o anki makinaya da bağlı biraz

Bekleyip göreceğiz artik :smiling_face_with_three_hearts: teşekkürler

6.haftamda duydum tesadufen aslinda cok rahatsizdim o yuzden doktora gitmistim bebiside gormek istedi doktor o sira da dinletti ilac gibi geldi :blush:

gelmez mi hayirlisiyla bende bi duysam saat sayiyorum resmen 18.15de randevu gecmiyor zaman

Allah buyuk duyarsın insallah sende hayırlisiyla

Merhaba bebeğin kalp atışiyla ilgili bı sorum olacakti 7 ci haftaya bu gün girdim izlenmedi kalp atışı çok kötüyüm :pensive:[

yok yok yok hic kotu olma 8. haftada bile duyan varmis ben neler okudum Kese varsa dogru yerdeyse duyulur Allahin izniyle ben aksam doktora sorar yazarim detayli

Merhaba hiç kötü düşünme açıkçası bende o zamanlar öyleydim duyulmadığı için doktorların tavrı falan ama bende 8. Haftamda duydum kalp atışını biraz daha bekle haftaya git. Rabbim hayırlısı ile duymayı nasip etsin inşallah. Şimdi sana üzülme diyemiyorum yersiz ama ben o zamanlar bu uygulamayı da bilmiyordum etrafımda da böyle insanlar yok tecrübelerini diyecek sadece seni anlıyorum ve nasipse inşallah güzelliklerle gitsin sürecin. Doktorunuz bişey demedi mi haftaya gel falan diye

Ben beklemek istediğimi söyledim bana göre bebek küçük arkadaşlar yazmış geç döllenme olabilir diye doktorun tavrı hiç hoş değildi bu gün kürtaj yapmam gerekiyor dedi bebek 8 haftalık olması gerekir dedi ama okadar degil

Sen en güzeli bekle ve varsa başka doktora görün kesinlikle

@Manolya kalp atışlarını duydun mu :thinking:

Yok vajinal bakmadi ultrasonda kese goruldu 11mm 15mmden sonra bebek gorulur dedi. 5+0 daha anca dedi. :ribbon:

Kuzum benim ilaç kullanmıyorsan ben düşük yapmıştım doktor dedi kürtaj olma ileçlarını bırak 2 hafta içinde düşer evde düşürdüm ben yani küçük oldugu için oluyır beklemek istiyorsan bekle ama başka bir doktorada git mutlaka

Gitmedim daha cnm sağlık ocağına danıştım yarın gel kan ver dedi yüksek çıkarsa bebek yaşıyor demektir dedi yarın gideceğim

Şimdi gebelikte ilk olarak kandaki beta hormonu artışı 2 günde bir iki katına cıkması gerekiyor ki gebeligin ilerlemesi var mı diye ondan dolayı ama mesela iki katı artsa bile bazen boş gebelik dış gebelik felanda olabiliyor yani bir cok aşaması var ben şuanda 12 haftadayım ama işte gel bana sor yani hergğn diyorum bu insanlar pat pat doguruyor benim neden zaman geçmiyor birde sana tavsiyem cok araştırma ne kadar az bilirsen o kadar iyi

valla kesinlikle katiliyorum ne kadar cok sey ogrenirsen o kadar cok kaygi artiyor. Oyle midir acaba boyle midir acaba Kacirdigimiz sey surecin ne kadar guzel oldugu, keyfini çıkaramıyorum kaygilardan bazen

:clap::clap::clap::clap::clap: düşünmekten hamileligin tadını cıkaramıyoruz gercekten

Dilan gittin mi sağlık ocağına bişey dediler mi ?

Dün gittim sağlık ocağına durumu izah ettim kan idrar aldılar bu gün çıktı sonuç hemşire arkadaş sağolsun sonuçları doktora gösterip mj attı bana kan değerleri iyi dedi fakat yüksek beklediğimiz kan düşük çıkmış dedi farklı doktorada göster dedi bu gün kadın doğum doktoruna gittim farklı bir doktordu sonuçlara baktı muayne etti kese var fakat buda bebegi görmedi gelişmeyen gebelik olabilir diyerek racate yazıp acile sefk etti gitmedim haftaya gidecem dedim tm dedi eve geldim şimdi :pensive: