Kalp atışı yok!

Bügün kontrole gittik 6 haftalık şuan ama kalp atışı yokmuş bi hafta daha bekleyelim yoksa kürtaj olucaksın dedi? Sizce kalbi atarmı yada kürtajdan sonra yeniden hamile kalabilir miyim ?moralim bozuk korkuyorum

1 Beğeni

Ya dan diye neden hemen kurtajdan bahsedip korkutur ki bu doktorlar belki gec dollenme gec duyan da var… gercekten sinir oluyorum. Korkma canim benim Allah buyuk :palms_up_together:t2: inşallah saglikli sihhatli guzel haberler alirsiniz :heart_eyes:

2 Beğeni

Aramıza hoş geldin. Korkma 7. Haftasında falan duyanlarda oldu

1 Beğeni
  1. Haftada duyanlar oldu hiç kendini üzme canım Allahın izniyle duyarsın kalp atışını :rose::heart:
2 Beğeni

Altan, muayene mi canım ultrason fotoğrafların var mı en son benimde duyulmadı ama görüldü

1 Beğeni

Aramıza hoşgeldiniz :purple_heart:

1. haftada duyan hamişlerimiz bile oldu, umarım duyarsınız :pray::heart:
2 Beğeni

Geçmiş olsun canım bence daha erken üzme canını başka doktora gorunebilirsin

1 Beğeni

Bana doktorum demişti 7 haftada kalp atışı duyabilirsin

1 Beğeni

Canim baska bir doktora git ben 10. Haftada duydum ve bebisimi gordum hemen kurtaj nedir yahu zaten hormonlar bizi yeteri kadar etkiliyor

2 Beğeni

Evet hem iki şekilde de baktı iyisi olsun dedik o kadar da para verdik bize bu şekilde söyledi inşallah iyi olur herşey

Sakın nir hafta sonra gittiğinizde sadece kalp atışı yok diye kürtaj yapmak isterlerse izin vermeyin. Burada birisine doktor aynısını dmeiş kürtaj olmadı ve sonra kalp atışını duydular. 9. Haftada duyanlar var. Gerekirse başka doktorlara git ama sakın kabul etme.

1 Beğeni

Korkma canim ,cigu 7 hatta 8 haftada duyuyor kalp atışı

1 Beğeni