Sat a göre 6+6 ultrasona göre 5+6
Progestan hap ve igne kullanıyorum sabah akşam. kanama alanım var doktorum kesenin şekilsiz olduğunu ve kalp atışı olmadığını söyledi kürtaj önerdi. Bu şekilde olup sonradan kalp atışını duyan var mı
Sat a göre 6+6 ultrasona göre 5+6
Progestan hap ve igne kullanıyorum sabah akşam. kanama alanım var doktorum kesenin şekilsiz olduğunu ve kalp atışı olmadığını söyledi kürtaj önerdi. Bu şekilde olup sonradan kalp atışını duyan var mı
Bir hafta daha beklemeni öneririm yine kalp atışı olmazsa o zaman kürtaj olabilir
Canim benim bekle 6 hafdada keseyi gordu doktor 10 hafdada dinleti bende senin gibi pogstoron iyne filtre kulandim 4 hafdalikdan vajinada damarlar sikşyordu onun icin kanama cok oldu hata 18 hafdalikna kadar bazen oluyordu ki her gun kanamam oluyordu hemen pogstron iyne yapiyordum kendim
O kadar olumsuz konustu ki doktorum boş gebelik olur degilse bile sağlıksız olur gibi seyler söyledi
ALLAH umud kesilmez bende ilk başlarda korktum hada bi defa oyle kan geldi ki bemden kesin cocuk giti dedim ama şukur şimdi 32 hafdadayiz İNŞALLAH Hic bi şey olmaz saq salim kucaqna alirsin bebişi
İnşallah çok teşekkür ederim siz de sağlıkla kucağınıza alırsınız İnşallah
Of bunlarla hiç kendini strese sokma canım ben kızımdayken doktor ne kadar çok olumsuz şey varsa önüme koydu kesen bozulmuş dedi şekilsiz dedi rahminde bir sürü kanama alanı var dedi kesen Rahme doğru ilerliyor 10 güne kadar düşük yaparsın dedi kürtaj yapmak istemiyorum seni evde doğal bir şekilde düşür dedi hatta kagida rahmimin şeklini çizip etrafındaki kanama alanlarını gösterdi bebeğim durduğu konumu bile çizdi ben 14 gün sonra başka bir hastaneye gittim ve kızımın kalbi gümbür gümbür atıyordu doğum yaptim sağlıklı Allah’a çok şükür 8 aylık oldu biraz daha bekle kanaman artarsa yine git ama hemen umutsuzluğa kapilma
daha erken 8 haftaya kadar bekleyebilir birde şekilsiz derken nasil oluyor benimde çok garipri çam ağacı gibi hatta dedim ne biçim kese bu
Teşekkür ederim umut oldu gerçekten doktorlar hasta psikolojisinden anlamadan direk umutsuz olumsuz konuşuyorlar . İnşallah benim de güzel sonuclanir sağ olun
Normalde yuvarlak olması gerekiyor dedi doktor. Benim yuvarlak degil ay gibi yanlamasina dogru geniş
mrb, şekilsiz keseyi cok merak ediyorum nekdr şekilsiz olabilir acaba diye ama benm kesemde ay şekline benziyo bi sorun yok şükür.
yuvarlak mi olması gerekir doktorunu değiş bence yanlış bilgi veriyor güvenme
Başka bir doktorada görünün bence birde 6 7 haftaya kadar duyulmaya biliyor başka doktarada gidin ama yinede herhangi bir sorunda anneye rahme zarar gelebilir ama bir doktorla kalmayın