Kalp atışı ve gebelik kisti

Bugün doktora gittim kalp atışı için 6+4 kalp atışı duyuldu çok şükür :hugs: sadce merak ettiğim birde kist oluşmuş normalde kist herhangi birşeyim olmazdı gebelikte duydum o kadar doktora gitmiştim. Gebelikte oluşmuş olmalı ki böyle durım yaşayan veya duyan var mı kaybolur mu acaba?

2 Beğeni

Ben yaşadım aynısını, malesef benim için kötü bir tecrübeydi ama nadiren benimki gibi sonuçlanıyormuş umarım kimse yaşamaz siz her kontrolde doktorunuza danışın boyutunu vs. Kontrol altında olmakta fayda var

2 Beğeni

Konuştuk o da kontrol edeceğiz dedi umarım benim için iyi sonuçlar olur. Kist ve bebiş aynı yerde miydi sizin ? Benim ikisi farklı tarafta. Bakalım küçülecek mi ! Hayırlısı olur inşallah

1 Beğeni

Detaylı konu açmıştım bu konuyla ilgili farklıydı yerleri yumurtalıktaydı benimkisi

2 Beğeni

Kötü huylu bir kist değilse korkmayın. Doktorunuz kötü bir durum olsaydı uyarırdı bence

Geçmiş olsun :blush:

Duymuştum bi arkadaşımdan hatta doğum sırasında kistide almışlardı sezaryende geçmiş olsun

2 Beğeni

Aynen bende öyle düşündüm takip edicez kayıp da olblr dedi .

1 Beğeni

Bende şimdi duyuyorum birkaç kişiden umarım kaybolur gider teşekürler

1 Beğeni

Doğru diyorsunuz :smiling_face: öyle ederim sorarım teşekkürler.

1 Beğeni

Merhaba daha önce yoksa gebelikle olusan kistlee genelde gebelik buyudukce kayboluyor.biz ikiz zannetmistik o kiati hatta ama şuan 14. Haftamdayim kayboldu bile umarim sizinki de öyle olur

3 Beğeni

Geçmiş olsun arkadaşım

1 Beğeni

Merhaba çok teşekkür ederim bilginiz için ağrı olur muydu sürekli olmasa da bazen hissediyorum gebelikle oluşmuş benimde öyle birşeyim hiç olmamıştı o kadar kontrol olmuşumdur. Kese görmeye gittiğimde yoktu kalp atışını dinlemeye giidnce dediler.

Evet evet aynen öyle oldu ilk muayenede yoktu. Sobra kalp atisinda ortaya cikti benimde kasıklarrım agriyordu ama kistten mi bilemiyorum . Sonra 12 hafta kontrolunde bir daha görmedik

1 Beğeni

Ayy ne güzel inşallah benimde öyle olur birde böyle birşeyi düşünmek istemem rahatlarım :smiling_face: ister istemez olmamasını istiyor insan .