5+5im dr hafif kanaman var bebeğin kalp atışı tam net değil dedi benim gibi bu durumla karşılaşan var mı?
Progestan vermedi mi fitil kanama için
Hayır ama benim zaten görünürde bir kanamam yok ve hiç kanamam olmadı ama hafif kanaman var ve kalp atışo sağlıklı değil çarşmba radyoloji arkadaşmz baksın dedi ağlamaktam helak oldum hiç başına gelen var mı
5 .haftada ne kalp atışı ayy daha 10haftada 8 9 da duyan var şuan yeni olduğu için olabilir mi ya
Bu haftadan kese görünür benim bildiğim
Çok erken bence kalp atışı için bekle 2 3 haftaa daha ve doktorunu değiştir başka bir kadın doğuma da görün
Çok yeni zaten şuan çok zor duyulur 7 haftadan itibaren duyuluyor
Kendisine çok erken değil mi diye sordum zaten ama duyduğı hafif kalp atışı benim nabzımda olabilirmiş bişiler saçmaladı bende 6 7 haftalarda duyuluyor diyr biliyorum ama tedirgin oldum
E doktorunu değiştir canım 5 haftada kese zor görülüyor bazenleri kalp atışı nasıl duyulsun
Bilmiyorum ama çok moralim bozuldu demiyor ki erken olduğundan olabilir direkt çarşmba büyük ultrasonda bakalım dedi moralim çok bozuk geldiğimden beri ağlıyorum
O hafta kese yeni olusur bebek bile olusmaz doktor bana kese var 2 hafta sonra gel dedi
Moralini bozma cnm daha çok erken bende kalp atışını geç duydum Allah’ın izniyle bı sıkıntı çıkmaz
Ciddi olamazsınız o haftada kalp atışı duyulmaz zaten keseye bakabilir sadece herkes genelde 7 de 8 de duyar bence dr buzu değiştirin kanama alanınız varsada geçene kadar istirahat edin kendinizi de boş yere üzmeyin
Rahimde kanama alanımı gördü canım… Strese sokma kendini de bebişide dua edelim çok erken ama daha üzme kendini
Bana kanaman oldumu dedi hayır dedim ki olmadıda akıntım bile olmadı şimdi eğitim araştırmaya gittim ağlamayı kenara bırakığ doktor keseyi görüyorum ama tam bebek var diyemem çok nprmal bu haftalarda ama kanaman yok dedi
Kanama rengi nasıl normalde 6.haftadan sonra kalp atışı duyuluyor ben 7.haftada duymuştum moralini bozma
Kanamam yok ki ama kendi doktorum kanama gördüğünü söyledi şimdi eğitim araştırmada 6 hafta kese var uyumlu son adet tarihinle dedi ama şuan bebek yok yani çok normal 10 gün sonra tekrar bakaljm dedi
Vajinal mi gobekten mi bakıldı? Eğer gobek bolgeniz cok yaglıysa net gozukmeyebilir bu haftada o yuzden vajinalde daha rahat gorulur. Şuan bebek değil ama yolc kese denilen yapı içinde gozukmesi lazım o da yine gec dollenme olduysa o nedenle daha sonra olusabilir. Kalp atısı 6.haftadan itibaren goruluyor ama gec gollenme olduysa yine 7-8 haftayı beklemek gerekiyor. Kısacası cok erken sizin icin. On gün sonra ki ultrason da durumunuz netlesir bence. Kanama alanı olusabilir o da tutunmaya baglı gelişen yerlesme kanaması dedikleri bir durum. Bu kanama alanı dısarı cıkabilir yada içeride yok edilir emilir. Leke kanama olsa bile korkmayın progestan tedavisi ile o kanama kesilir. Bebege bir zararı olmaz.Sakince bekleyin uzulmeyin saglıkla tutunur ins.
Kendi doktorum hiç vajinal bakmadı yok zayıf biriyim keseyi görüdğünü ama genetik birşey olduğunu detaylo radyolojide bakmak gerekiyor kanamam var dedi yok kanamam dedi hiç olmadıda dedim var diyor çarşmba tekrae bakalım dedi ama çarşamba daha yeni 6.hafta olcak eğitim araştormadaki vajinal muayane etti kanama görmediğini kese oluştuğunu ama dış gebelik ya da sıkıntı var diyebilmem için 10 gün sonra tekrae görmem gerekir şuan adet tarhne göre kesen normal bir sıkıntı görmüyorum dedi biraz içim rahatladı ama ağlamaktan helak oldum
Herşey gönlünce olsun inşallah bu mübarek ayda rabbim kucağını doldursun hayırlı haberler alırsın