Bu benim ikinci gebeliğim bes ay önce alti haftalikken kalp atisi ve bebek gorulmeden kese bozukluğu sebebiyle düşük yaptım şimdi 7+0 hamileyim mide karismasi agrisi falan basladi 6.haftada onlara bile cok seviniyorum
4+6 yken vajinal ile kese gördük yarin kontrolum var 7+1 olucak karından görünür değilmi duyarmiyim kalbini (80kiloyum etki ediyormu tedirginim gorunmemesine) cok heycanliyim cok korkuyorum ![]()
![]()
Karından ultrason ile duyulur mu bilmiyorum ama vajinal ultrason ile duyabilirsin. İnşallah güxel haberlerle gelirsin ![]()
Bence karından görürsünüz umarım kalp atışını da duyarsınız ![]()
Cok şükür simdi ciktik doktordan gördük kalp atışını ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Çok sevindim gözünüz aydın olsun sağlıkla büyüsün inşallah
Ben 16 haftalik hamileyim henüz kalp atışını dinleyemedim doktor uygun bulmadigini zararli oldugunu söyledi bi sorun yaşayan oldu mu acaba ?
Valla hic bir fikrim yok ama nerdeyse bes aylik dinlenmesi lazim degilmi ya ![]()
Yani hiç böyle birşey duymamıştım açıkçaso çok garip geldi
Benim doktorumda bebegin kalbi uzun dinlenmez pek iyi degil demisti ben de sasirmistim
o yuzden 1 2 sn dinledik bitti ![]()
Bende dokuz haftaligim yedinci haftadan itibaren iki kere dinledik beş saniye kadar görüyoruz cok şükür bide duymassan bile ekranda kalp ritmi oluyor o bile pek tatli değilmi ![]()
![]()