Kalp atışı 7 hafta

Bu benim ikinci gebeliğim bes ay önce alti haftalikken kalp atisi ve bebek gorulmeden kese bozukluğu sebebiyle düşük yaptım şimdi 7+0 hamileyim mide karismasi agrisi falan basladi 6.haftada onlara bile cok seviniyorum 4+6 yken vajinal ile kese gördük yarin kontrolum var 7+1 olucak karından görünür değilmi duyarmiyim kalbini (80kiloyum etki ediyormu tedirginim gorunmemesine) cok heycanliyim cok korkuyorum :pleading_face::pray:t2:

Karından ultrason ile duyulur mu bilmiyorum ama vajinal ultrason ile duyabilirsin. İnşallah güxel haberlerle gelirsin :pray:

Bence karından görürsünüz umarım kalp atışını da duyarsınız :smiling_face_with_three_hearts:

Cok şükür simdi ciktik doktordan gördük kalp atışını :pleading_face::pleading_face::pray:t2::pray:t2::pray:t2:

4 Beğeni

Çok sevindim gözünüz aydın olsun sağlıkla büyüsün inşallah

Ben 16 haftalik hamileyim henüz kalp atışını dinleyemedim doktor uygun bulmadigini zararli oldugunu söyledi bi sorun yaşayan oldu mu acaba ?

Valla hic bir fikrim yok ama nerdeyse bes aylik dinlenmesi lazim degilmi ya :thinking:

Yani hiç böyle birşey duymamıştım açıkçaso çok garip geldi

1 Beğeni

Benim doktorumda bebegin kalbi uzun dinlenmez pek iyi degil demisti ben de sasirmistim :smiling_face_with_tear: o yuzden 1 2 sn dinledik bitti :smiling_face:

Bende dokuz haftaligim yedinci haftadan itibaren iki kere dinledik beş saniye kadar görüyoruz cok şükür bide duymassan bile ekranda kalp ritmi oluyor o bile pek tatli değilmi :joy::hatching_chick: