Kalp atımı duyulmadı

Merhaba kızlar Çok canım sıkıldı Yaklaşık 7 haftalık gebelik var Fakat bu hafta vajinal ultrasonda bile kalp atışı duyulmadı çok tedirginim haftaya bi daha gidicem bunu yaşayan var mı aranızda

Benimde 8-9 arası duyulmuştu canım, kanaman yoksa, kendini iyi hissediyorsan hiç canını sıkma dua et ve Allah’a bırak​:white_heart:

Kanamam yok iyi hissediyorum Hatta doktor kesede şekilli kanama yok dedi bir hafta daha bekleyelim dedi Geçen hafta 5 hafta 5 günlük demişti bu hafta yine 5 hafta 5 günlük dedi değişmemiş mi dedim o da kesenin oluşma tarihiyle emriyo farklı dedi Ferahlamaya çalışıyorum ama üzülüp panikliyorum

İnşallah iyi haberler alırsın :folded_hands:

Bişey sorcam peki bebek gozuktumu yada bebek gozukmediyse yolk sac varmiydi ya ama caninizida.sikmayin geç duyan insanlar olabilir yani korkmayın bence olabilir

Embriyo 5 hafta 5 günlük dedi Bu oluşmuş olduğu anlamına geliyor herhalde şoktan bir şey soramadım

E daha küçük bence duyarsınız korkmayın

İnşallah Allah’ın izniyle inşallah

8+ 4 de duydum ben kalp atisini

Tekrar gidince haber verin ne olduğunu aklım sizde kaldı inşallah hayırlı haberler alırsın

Yolk sac nedir bir kaç defa daha okudum bu terimi açıklar mısınız?

Hiç acele etme panikleme bazen geç görülebilir cihazla ilgisi olabilşr geç döllenmiş olabilir kalbinizi ferah tutun pozitif düşünün haftaya duyarsınız inşallah

Yolk sac bebeğin beslendiği bı yolmus galiba oda bebeğin diyer eşi arastirdima göre Eyer yolk sac oluşmuşsa boş gebelik kesinlikle deildir diyor lar ama oda yoksa da yolk sac boş gebelik olabilir mis

Boş gebelikte kese tamamen boş oluyo ama burda emriyo görülmüş kese haftasının gerisinde bence yüksek ihtimalle geç döllenme

Teşekkürler açıklama içğn

Evet öyle