Kalça ultrasonu

Kalça ultrasonu kaç dakikada çekiliyor ve sonuçlar hemen çıkıyor mu bilen varmıdır kızlarr​:grinning:

2 Beğeni

Biz de bu cumartesi çektiricez

Hemen sonuc alırsınız

2 Beğeni

Nerde çektiriceksin arkadaşım

2 Beğeni

Anadolu hastanesi büşra hanimdan randevu aldık. Arkadaşım bebeğini ona gotürüyor. Çok güzel seyler anlattı. Ben de bi tanışmak istiyorum. Siz alper bey mi?

2 Beğeni

Gürlife a randevu aldım bende. Doktor olarak da Nedim Kavak ya da Selda Kavağa götürücem.

2 Beğeni

İnternetten baktım da 1-2 güne sonuç çıkar diyor. Doktora randevu alıcaktım şimdi onun için sorayım dedim.

1 Beğeni

Çok güzel. O hekimleri hiç duymadım ama gürlife için biraz daha ucuz diyorlar. Bebek ağlamadan durursa hemen cekerler. Hemen de doktor bilgisayarına düşer diye düşünüyorum. Bizim röntkenlerimiz de hemen düşüyor.

2 Beğeni

Benim bebeklik doktorummuş ikiside, şimdi bebişimi de onlara götürmek istiyorum. O zaman aynı güne randevu alayım ben​:slightly_smiling_face: Evet gürlife bir tık daha ucuz. Ümit hastanesi zaten iyice zam üstüne zam yaptı. O konuda moralim bozuk​:disappointed:

2 Beğeni

Evet ümit hastanesi beni de çok üzdü. Coşkun beye randevu almak istedim adam hep dolu. Çoğu cumartesi izinli oluyormuş. Diğer doktorların boş randevusu çokken coşkun bey dolu. Bu durum yöneticinin hiç mi dikkatini çekmez? Ben de ümit hastanesine karşı kırgınım :mending_heart:

1 Beğeni

Bebeklik doktoruna gitmene çok sevindim. Mutluluktan ağlaman için bir sebep var :grin::innocent:

2 Beğeni

Aynen öyle bende Coşkun beye bakıyorum adam hep dolu. Nurcan hanıma gittik geçen akşam 9 a kadar çalışıyormuş. Oda iyi ama beklentilerimi karşılamadı açıkcası.

2 Beğeni

Evetttt​:dancer::dancer::dancer:

2 Beğeni