Kalca ağrısı

Arkadaşlar hamilelikte bu kalca agrisi tamamen ne zaman gecer doktorum magnezyum yazdi kullanmaya basladim gunde iki kez bunu hafifletmek icin napabilirim cunku cok agri vuruyor yurumekte zorlaniyorum

Benim de aynı sorunum vardı şu an 37+3 deyim doğru yatış pozisyonu ile zamanla daha yeni geçti diyebilirim maalesef zamana bırakman gerekiyor zorlamayacaksın yastık destekli uyumak rahatlatıyor bir de doktoruna danışarak ufak ufak esneme hareketleri de rahatlatıyor plates topu kullandım ben ama şu an daha yeni geçti umarım senin çabucak geçer geçmiş olsun

Benim doğumdan sonra geçiyor seninki insllh hemen geçer adım atarken bile bacağım yerinden çıkıyor sanki hap içmekten yıldim iyice doktora bile soylemiyorum

Cok teşekkür ederim

Cok teşekkür ederim bilginizden ötürü

Bebeklerde reflu yatagi ve yastigi alinmalimi sizce

Ben de su an 13 haftadayim asiri derecede oluyor agrisindan yataktan kalkamiyorum ozellikle de geceleri tuvalete kalkarken yuruyemiyorum. Doktorum henuz bir ilac yazmadı haftasonu 2ci muayeneye gidicem bakalım ne onerecek. Paylasirim sizinle de

Peki reflu yastigi ve yatak almalimiyim sizce

Eger midenizde rahatsızlık varsa alın tabi rahatlatır ben de yuz ustu yatmak icin çare ariyorum ne alsam bilemedim