Kalbi delik

Genetikli tup bebek yaptirdik. 22 haftaligiz ayrintili degerlendirme de kalbinde delik, bobregindede genisleme goruldu doktor gecebilir dedi ama kesin konusmadi, hasta olmasi biyandan down fln olurmu diyede korkuyorim basina gelen varmi bu sekilde olup

2 Beğeni

Benim bebegim ilki tup bebekle pldu detayliya girdim sorun cikmamisti . Ama dogunca kalbi delikti yani ufurum mu ne diyorlar ondan cok da bilemiyorum. Kardiyolojiye falan goturmustuk ekg falan cekildi. Sonra 3 aylikken bir daha goturuk kontrole. 15 aylikken tekrar istediler o zman gittigimizde kapanmisti delik. Cok sukur. Insallah sizde de sikinti olmaz kapanir

1 Beğeni

Öncelikle geçmiş olsun :pray:t2: belli bir haftaya geldiğinde geçebiliyor o yüzden doktorunuz emin olarak cevap vermemiş olabilir benimde bebeğimin böbreği su toplamıştı ama o da benim böbreğim su topladığı için toplamıştı bazen bizim rahatsızlıklarımız tetikleyebiliyor kalbinde ki delik bir çok bebekte olabiliyor ve doğumdan bir kaç ay sonra kapanabiliyor kuzenimde bu durumu yaşadık çok şükür kapandı inşallah bebişinizde sağlıkla doğar içinizi ferah tutmaya çalışın hamilelikte psikoloji çok önemli özellikle bebişiniz için

1 Beğeni

Canım benim oğlandada üfürüm vardı doktor ekg ye falan gidin dedi. Gitti kardiyoloji baktı hafif üfürüm korkma çoğu bebekte oluyor kapanır dedi. 1 yaşında gel bana dedi. Üfürümlerin hafifi ve şiddetlisi oluyormuş hemen mutsuzluğa kapılma Allahın izniyle geçer bişe olmaz