Kalbi atmıyor

Bebeğin kalbine bugün de bakıldı ama yok atmıyor hem Vajinal hem karından Sonra beni radyolojiye gönderdiler orda da atmıyor 6 hafta 1 günlük görünüyor gelişimi de geride kalmış Doktor bir hafta daha bekleyelim sonra bebeği alalım en azından emin oluruz dedi ama çok üzüldüm Bu süreçten sonra bile atan kalp var mı duydunuz mu ya da hiç yaşadınız mı?

Canını sıkma 8 haftalık bile duyuluyor bazen yani kesen bozulur ters Bı durum olsa zten cok fazla uzun surmez bekle gerekiyorsa 8 hafta olana kadar gıtme

Bence bekle 10 haftaya kadar beklemiştim ben benimki de geç döllenmeymiş bir gittim 7 haftalıktı duyuldu. Bekle 1 ay daha az daha büyüsün gelişimi gerideyse kalbi de geç oluşur

Bekle canım her bebek 6 haftada duyulacak diye bişey yok geç dollenmedir . Genelde 8 den sonra gidin kontrole tam emin olmak için diyolar zaten kendinide strese sokma hiç Allah’ın izniyle duyarsın kalp atışını

Belkemenizi onerrim daha cok erken 8 haftaya kadar bekleyin derim

Bence bekleeee. Bi 2 hafta daha zaten olumsuz bir gebelikse o 2 haftada kendini dışarı atmak isteyip düşük yapacaksınızdır.

Bence de bekleyin her gelişim farklıdır sağlıklı haberini alırsınız inşallah

Ben 6+6 da gitmiştim özel doktora kalbi atmıyor dış gebelik falan dedi geldim eve bir hafta sonra kontrol vermişti başka bir doktora iki hafta gittim kalp atışı vardı