Kalan Son 8 günüm! sizin şafak kaç

Son 7 :hatching_chick: gelesi yok minik kuşumun :face_holding_back_tears:

Ne eputurel ne sezeryan direk normal doğumum olcak​:pensive::pensive:

1 Beğeni

Gebelik okulunda epidural sağlıklı degil dendi pek bilgim yok ama bazı durumlarda doğum süresini extra uzatabiliyormus ve annenin kasintilari hissetmesi daha da kolay doğum yapmamizi sağlıyormuş

1 Beğeni

Benimde tam 7 haftaya bugun alacak iste :sweat_smile:

1 Beğeni

Sezeryan olacak spidural dedi benim dok.genel anestezi ilk gebelikte yapildim.bu genel anestezinin bebegede gectigini dusunuyorum cunku cocugum surekli uyuyordu uykudan gozunu acamiyorduki emsin memeyi sonuc sarilik oldu dereceside yuksekti hastanede yatti.bundada doktirum cocuga ilac gitnesin genel olma dedi spidural olacagim bakalim

Seninde az kalmis sayili gun cabuk geciyor :rofl:

Epidurali iste normal dogunda kullaniyomuslar agrilarini hafifletmek icin @Elif8

Belden uyusturmayu diyosun sanırım prenses doğum diyolar ama doktorum onermedi evet çok yaptım o işlemi dedi fakat ilk doğumunu zaten yapabilmissin farklı cisimleri vücuduna enjekte etmeye gerek yok bence dedi karar yine benim şuanda 9 yıldan sonra ikinci doğumum olcak ilki suni sancıyla dogurmustum yıllarca o psikoloji üstümden gitmedi ama yinede hicbisey yaptırmadan normal doğum yapmayı düşünüyorum hiçbir aci sonsuz değil gecicektir en sagliklisini daha iyi olur bizler icin

1 Beğeni

Benimde 12 yil gecti fakat ben normal doguramiyorum cati kemiklerim darmis ilk gevelikte 41. Haftaya kadar normal istedim bekledim olmadi ne sanci ne acilma olmadi sezeryana aldi yinede

Son 3 gün 39+4​:heart:

Senin mecburiyetten sezaryan oluyo canim mecbur olduktan sonra ona yapicak bişey yok bazen diyorum keşke benimde biraz mecburiyetten olsa da sezaryan olsam​:rofl:

Günü belli olduğuna göre sezaryan sanırım

1 Beğeni

Yok canım canım 40 dolmasına 3 gün var ama daha belirti yok benim doğum normal olacak​:joy:bebeğin geleceği yok :smiling_face_with_three_hearts:

Anam desene suni sanciyi dayicaklar sana

İlk doğum mu

İnşallah sonu sanciya gerek kalmaz :slightly_frowning_face:

Yok canım öcüncü gebeliğim :joy:

Ooo sen bizden daha tecrübeli e diğerleri nasıl oldu kendi sancinla mi

Evet canım onlar sancimla geldiler dünyaya ama kaçıncı hafta olduğunu bilmiyorum onutmuş ola bilirim :joy:

Yani nasıl değişik ama onlar sancilarinla olmuş ama bu hala gelmemiş peki kolay doğum mu oldu kendi sancin olunca