Kalan Son 8 günüm! sizin şafak kaç

Amin allah razi olsun @Mrysrts

Bize zam gelebilir o yüzden isminizi yazalım dedi zam gelme olasığışı varmış bizde hemen yazdırdık normalde eşime kalsa daha 1 2 hafta beklerdim ama normal doğum da istemediğimden direk dedim yazın hocam gelsin zsten 38+3 olcak 39 un içinde beklemeye gerek yok

Sizinde herşey içindemi ekstra işte hastane parası vsvs vercekmisiniz

Bu saaten sonrada zam olursa kabul etmeyin aman ya bana ilk basladim 20 dedi sonra aylar gecinxe 30 oldu dedi heryerde aynida insani bir yerdede somuruyorlar surada bir iki haftan var hersey dahil dedi ama ozel hastane iste yine ekstra bisey bulur bunlar

Yıl başından snra zam geldi 30 a kabul ettik bide acıbademde anlaşması var ama acı badem 60 bin gerek yok dedim doktor aynı doktor sonuçta o yüzden 30 bine anlaştık. Biz parayı direk elden doktora vereceğiz hastaneye hiç bir ödeme yapmıca he ekstra kalmam gereken bi gece olur küvez olur onu bilmiyorum ama bana vericeksiniz hastaneye ödeme yapmıcaksınız demişti

Niye oyle bisey hastaneye verilir odeme hangi hastaneydi sizin @Mrysrts

Medicana hastanesi bilmiyorum doktor öyle dedi kart falanda istemiyotir nakit olursa daha iyi olur demişti vergi kesmesin diye heralde o hastaneye ödeme yapıyor. Birde kesinti falan filan mı oluyo ondan heralde diye düşündüm. Aman bana fazlası girmesinde isterse hastaneye hiç ödemesin :see_no_evil::face_with_hand_over_mouth:

:sweat_smile::sweat_smile: insallah

Ama ben mesela bi gece acilden giriş yaptım kadın doğum tarafından beni nstye bağladılar falan normalde giriş yapsan dahi ücret alırlar almadılar ilaç falan yazdılar işte bi gece yatmamı söylediler ama boşa serum takmak için ben istemedim bi serum takcaklar diye geceliği serum ilaç milaç 7.500 dedi dedim siz ilacı yazın ben evde içerim :sweat_smile: hiç para vermemiştik

Eşimin akrabasıda onda doğum yaptı aynı hastanede oda elden verdi hiç bi ödeme yapnamıştı o yüzden birşey demedim

:sweat_smile::sweat_smile::sweat_smile: iyi yapmissin

Hayırlısınla kucağıma alayımda parasında da değilim açıkcası sağ salim yüzünü göreyim yeter :face_with_hand_over_mouth:

Epidural mı olacaksınız genel mi yeni moda olan Prenses doğummu :sweat_smile::sweat_smile:

1 Beğeni

Epidural normal dog.kullaniyorum dedi benim doktor ama spidural yapacagim dedi ilk gebelikte genel.oldum sutum vs bir dunya sey yasadim bu kesde spidural yapcagiz bukez

Spdural ne oluyor açıkçası ondan bilgim yok :face_with_hand_over_mouth:

Oda epidural gibiymis belden asagi uyusturaxak

Şimdi baktımda epidural dediği olay kasılmaları hiisediyosun ama acı yok normal doğum yapıyosun olarak yazıyor benim bildiğim de epidural de hiç bişey hissetmiyosun kesip alıyolar ama internette başka yazıyo :sweat_smile::see_no_evil:

:rofl::rofl::rofl::rofl: yasayip gorcez

Aklım karıştı :see_no_evil: iğne korkum olmasa prenses doğum isterdim bu belden uyuşturupta normal doğurdun ama iğneden cok korktuğumdan tamamen bayılmayı istedim ben

Rabbim o güzel kokusuna kavustursun sağ salim insallah :cherry_blossom::cherry_blossom::cherry_blossom::cherry_blossom:

1 Beğeni

Bizim daha 35 günümüz var ve çok sıcak :melting_face::melting_face::melting_face: