Doktorada gitim acilede bebeklerim gayet iyiler bir sorunlari yok 11 . Haftaliğim hâlâ kahverengi lekelenmem geçmedi doktor kanam vb yok dedi gayet iyiler diyor ama ne kadar bir şeyleri yok desede içime bir türlü su serpilmiyor böyle olan varmı acaba ikizlerime hamileyim
Bende tüp bebek gebesiyim canım ilk 3 ay lekelenme çok normal diyorlar bende de oldu bide senin ikiz olduğu için biraz daha fazla olabilir benim tek gebelik ilk 2 ayimda kanama oldu şuan 12 haftalık lekelenme için doktorum ilaç vermişti ve iğne
Bende iğne fitil kullanmıştım 9 haftalık Ken biraktirdi doktorum bebeklerim iyiya umarım lekelenmede endişelendircek Birsey değildir
Eğer ilişki olduysa da lekelenme olabilir genelde böyle hamilelikte doktorlar ilişkiyi yasaklıyor
İlişki kesinlikle yok zaten bebeklerim 8 sene sonra olmuş yapın deseler bile asla yapmam
Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah ![]()
Sağol teşekkür ederim
inşallah
Hamileliğimin 10. Haftasinda kahverengi lekelenmeler yaşadım 3 tane doktora göründüm hiç biri kanamanın nedenini söylemedi birşey yok dediler en son gittigim doktor muayene esnasinda plesentamin asagiya yani rahim ağzına yakın yerleştiği icin kanamam olduğunu söyledi banada gösterdi korkma yukari cikar dedi ve cikti da şükürler olsun. Ayaklarinizi yukari dogru uzatip dinlenin bol bol ben progestan igne ve fitil kullandim gecti cok gecmis olsun acil sifalar diliyorum ![]()
Aynen kimse bişey demedi banada bı sorun yok diyorlar sadece nerden geldigini söylemiyorlar sağolun teşekkür ederim
Tekrardan kanamam oldu bugün acilden gitim bebeklerin ikiside plesentanin aşağıda olduğunu söyledi inşallah çıkar yukarı 12 haftaliğim
Bende gebeliğimde yaşadım aynı durumu çok şükür şu an 32. Haftadayız ve düzeldi bol bol dinlenmeniz lazım doktorum ilişkiyi de yasaklamıştı bana
Aynen ilişki yok zaten bende yatıp dinleniyorum şuan yan yatış sırt üstü farkedermi acaba
Genelde sağa veya sola yatmamızı söylüyorlar yüzüstü kesinlikle yasak zaten ama doktorum bana illa şöyle yat dememişti
Teşekkür ederim ![]()