Aramıza hoşgeldiniz @Glsh @Serayy Bu sekilde lekelen me yerlesme lekesi ama buna eslik eden ağrı kramp varsa ve leke kana donerse en yakin sağlık kuruluşuna gitmelisin bol bol dinlen
Yorumlarınız icin teşekkürler. Duruma gore pazartesi yazarim belki birilerine de umut olur hersey iyiyse
Aramıza hoşgeldin @Serayy
Gebeliğin hayırlı olsun
Nasıl gidiyor gebelik, sendeki değişimler nelerdir ?
Benim de 8. Haftada öyle oldu. Doktor yatak istirahatine aldı. Önceden doktorunuzu bilgilendirin isterseniz
Merhaba @Glsh
Merhaba @Serayy
Hoşgeldiniz
Merhaba, benim de ilk 3 ay lekelenmem oldu, kese ve kalp atışı duyulunca progestan başlandı, bu süreçte ayakta kalmamaya, ayaklarınızi kaldırıp uzanmaya özen gosterin, bil su için. Kanamaya cevirirse acile gidin.
Dun dayanamayip acile gittim kesenin etrafında bir kanama görülmedi. Beta da gerektiği kadar yüksekti. Pazartesi ye kadar inşallah hayırlı gelişmeler olur
Amin inşallah
Merhaba Arkadaşlar 3. gebeligim 5 haftalik kesem henuz gorunmedi en son gittigimde persembe doktor randevum var ama sorum su hafif bu aksam karin agrim oldu ve kahverengi lekelenme bu normalmi acaba ?
Cok tesekur ediyorum
Ne demek her zaman soru sorabilirsin, yardım sever annelerimiz cevaplar
Aramıza hoşgeldin @Sibel.ymn
Gebeliğin hayırlı olsun
Evet, yerleşme kanamasıdır, korkma
Eğer kanama artarsa ve kırmızı şekilde gelirse o zaman doktoruna gitmelisin
Umarım sağlıkla kucağına alırsın
Merhaba @Sibel.ymn hoşgeldiniz yine de doktorunuza bilgi verin gebeliğiniz hayırlı olsun
Aramiza hoşgeldin @Sibel.ymn gebeliğin hayırlı olsun ilk doktor kontrolünde doktoruna bilgi ver o sana nasil bir yol izlemeni soyler kontrole gidene kadar kendini yoracak vs isler yapma dinlen
Cok teşekkür ediyorum yarin kontrol muayene var mutlaka iletecegim
Hoş buldum cok teşekkür ederim
7 haftalık hamileyim iki gündür kahverengi çamur şeklinde akıntı geliyor ara ara bazen hiç yok bazen de koyu kasıklarım da agrida oluyor ara da var mı başına gelen randevumda perşembe günü
Kahverengi ve pembe akıntı normal. Ama açık kırmızı ve çok miktarda kanama tehlikeli.
Günde bir iki kere çamur gibi gelmesi normal mi kasıklarımda da ağrı oluyor
7 haftalık hamilelikte kahverengi akıntı ve kasık ağrısı yaşamak, bazı durumlarda normal olabilir, ancak her zaman dikkatle değerlendirilmesi gereken bir durumdur. Bu tür belirtiler, bazen erken hamilelikte gözlenebilen, genellikle zararsız olan implantasyon kanamasına işaret edebilir. İmplantasyon kanaması, döllenmiş yumurtanın rahim duvarına yerleşmesi sırasında küçük kan damarlarının zarar görmesi sonucu ortaya çıkar.
Ancak, herhangi bir kanama veya anormal akıntı, özellikle de ağrı ile birlikte olduğunda, daha ciddi bir durumun belirtisi olabilir. Örneğin, dış gebelik veya düşük riski gibi durumlar da benzer belirtilere neden olabilir.
Bu nedenle, bu tür belirtilerle karşılaştığınızda en doğru yaklaşım, hemen bir sağlık profesyoneline başvurmak ve durumu değerlendirmeleri için gerekli tıbbi yardımı almak olacaktır. Hamilelik sırasında yaşanan her türlü belirti, hem anne hem de bebek sağlığı açısından önemlidir ve dikkatle ele alınmalıdır.