Kahverengi leke

Dün kendimi sildigimde kahverengi lekelenmem olmuştu kan gibi değil ara ara yine görüyorum sizce neden olabilir adetime tam 4 gün var

Böyle bir şey sizce adet başlangıcı mi yerleşme kanaması olabilir mi

Burda daha kırmızı ve büyük durmuş küçük ve kahverengi

Kendisi geçen gün atabilirsin dediği için atmıştım bir daha atmam kusura bakmayın

Yok canım benimle alakalı bir durum degil fakat zamaninda nisanesi gelen veya iç çamaşırıyla resim atanlarda uyarida bulunulmustu eger sonradan kalktiysa haberim yok

Evet yoksa atmam yani sizin fikriniz var mi neden olabilir

Yani aslinda boyle bi adet başlangıcı olmaz benim düşüncem çünkü oncesinde de kahvernegi lekelenmem oldu demissiniz Yerleşme kanamasindada ara ara bu sekilde lekelenmelere olduğunu biliyorum Adetiniz gecikirse eger bence bir test yapin

Herhangi bi kasık ağrısı veya gebelik belirtiniz varmi benim mesela çok şiddetli kasık ağrım olmustu hep adet olacak heraldr derken gebelik oldugunu ogrendim ayirt edemedim

Evet kasık ağrım var özellikle sol tarafimda

En iyisi test ama bende pkos vardi sonrasinda kist oluştu falan baya ugrastiriciydi hep kistten dolayidir falan diye dusunmustum bence bekleyin acele etmeyin adetiniz gelmezse test yaparsiniz onun haricinde sık idrara çıkma akıntı gibi durumlarda vars.abelki.gebelik olabilir ama acele etmeyin sakin davranin bekleyin inşallah gzuel haberler alirsiniz

İnşallah canım inşallah 4 gün kaldi zaten reglime sizde yerleşme kanaması olmuş muydu

Yok bende olmadi zaten her gebelikte olmuyor herhangi bi kistin myom veya farkli bi durum varmi sende çünkü kist te lekelnme yapablyor

Yok hiç bir şey yani gittigimde doktor tertemiz demişti

O zmaan gayet iyi kendine asla sıkıntı stres yapma inan bende çok uğraştım ovulasyon testiyle olsun durekli takvimden takil etmek olsun Akışına bırak stres vücudu çok etkiliyor. Ben en sonunda Allah’ım ne kadar cabalasamda verceek olan sensin hayirisyla kolaylikla ver dedim umurmsadgm bir zmaanda ogrenmistik gebeligimi inşallah sanada guzel haberler gelir sıkıntı stres yapma onun haricinde vitaminlerinede baktir folik asit kullanmayi oneriyorlar genelde d vitaminiyle beraber gebelik isteyenlerde

İnşallah canım haktan Hayırlısı olsun insan istiyor işte

1 Beğeni