Kizlar 9 haftalik hamileyim kahverengi akinti geliyor ara ara bunu yasayan var mi normal mı ilk gebeligim dusukle sonuclandi oyuzden korkuyorum doktor kontrolume de daha cok var bilen varsa yardimci olurmusunuz
Merhaba, bende yarın 7 haftalık oluyorum ve 1 aydır ara ara bi kaç gün süren kahverengi akıntım var, acile gittim kendi doktoruma söyledim ağrın sızın yoksa pempe değilse korkulcak birşey değil dediler, eski kan veya yerleşmeden olabilirmiş
Internetten araştırdım aynı bu sekilde diyordu ama guvenemedim cok tesekkur ederim biraz rahatladım suan
Merhaba kahverengi, kırmızı, pembe akıntılar gebelikte ciddi olabilir. Ben 6-13.haftalar arası hep kahverengi pembe kanama yaşadım tabiki yaşayacaksınız diye bir şey yok ama kendi doktorunuza görünmenizde fayda var en azından progestan ilaç başlatır risk varsa engellemiş olur
Merhaba. Youtubedan Kağan Kocatepeyi izleyin. Tüm sorularıma cevabı onda bulurum
Beklemeden acile git
Merhaba bende de kahverengi akıntı oldu 7.haftamda endişelendim ertesi gün doktoruma gittim korkulacak birşey yok dedi ilaç yazdı kullandım 2-3 güne geçti. Doktorunuza danışmanız en iyisi
Bu tarz konuları buraya sormak yerine doktora gitmen daha mantıklı olur. Kimsenin hamileliği bir olmaz. Bende 10.haftamda leke görerek acile koştum, bebeğimin kalbi durmuş. Öyle denilen gibi ağrım sızım da yoktu. Belki senin birşeyin yok ama tedbiri elden bırakmayacaksın içinde bir can var.
Herkesin bir olmaz belirtileri. Kanamanın rengi ne olursa olsun doktora görünün. Bol bol istirahat edin ağır kaldırma uzanma filan yapmayın. Benim yerleşme kanamam olmustu kahverengi. Buna ragmen doktor progestan vermişti. Burda hepimiz tecrübelerimizi aktarıyoruz ama kimsenin hamileliği bir değil siz tedbiri elden bırakmayın
Bebegin kalbi 10. Haftada mi durmus, yoksa daha erken durmusta sen o zaman mi farkettin
Progestan kullanıyorum zaten ilki düşük oldugu icin önlem amacli vermisti verdiginiz bilgiler icin tesekkur ederim hastaneye gideyim en iyisi
7.baftada durmuş ben leke görüp gittiğimde öğrendim.