Kahve falı

Aranizda var kafe falina bakan benim xalam turkiye gelmisdi orda bakmisdilar ona bende kafa icib atmisdim​:laughing::laughing:

2 Beğeni

Aaa geçmiş olsun neyniz var size nasıl yardımcı olabiliriz şimdi nasıl oldu

3 Beğeni

Sağolasın göğüs kanseriydi ya kemoterapi bitti ameliyatla yumurtalıkları ve göğüsleri alındı. Şimdi iyi şükür odaya geçirdiler​:cherry_blossom:

3 Beğeni

Benim falıma bakcaktın :sweat_smile::sweat_smile: sonunda içtim kahvemi

2 Beğeni

Hadi bakalım gönder :sweat_smile::sweat_smile:

2 Beğeni

1 Beğeni

Merakla bekliyorum

2 Beğeni

Anlatamayacağın kadar uzun mu gördün ne :joy:

1 Beğeni

Çok bungunluğun olmuş, iki kişi senin hakkında olumsuz konuşmuş. yapmış. Biri incecik zayıf genç biri topluca bir kadına şikayet eder gibi baş başa verip olumsuz konuşmuşlar ama bunlar anca konuşur. Piknik alanı gibi bi yer var büyük ihtimalle sensin huzurlu sakin ve güzel bir gün seni bekliyor yaninda da yaşça büyük biri var. Etrafında küçük çocuğu olan biri var mı? Seni rakip bellemiş. Son zamanalarda kotü rüyalar gördüğün oldu mu? Biraz bilinçaltın karışmış. Güzel düşün önün ferah. Fındık kabuğunu doldurmayan basit konuları kafanda büyütmüşsün. Su akar yolunu bulur boşver. Anın tadını çıkar. Kalbinden en temiz duygularınla üç isteğin olmuş hepsi gerçekleşecek. Şuan zor zamanlar geçiriyorsan yakında bitecek. Biraz kendine zaman ayırmalısın. İlerleyen zamanda maddi sıkıntınız olabilir.

2 Beğeni

Teşekkür ederim :two_hearts: gerçekten doğru kötü rüyalar gördüm eteafımda küçük çocuğu olan bi eltim var maddi sıkıntımız hep var evlendiğimden beri inşallah isteklerim gerçekleşir hakkımızda hayırlısı olsun bakalım

4 Beğeni

Vayy bee demek ki babamdan ebemden genler gelmiş. Sen de bana bakmak ister misin

1 Beğeni

Olur bakayım ama bakamıyok eğlencesine iyi atarım

2 Beğeni

Sadakallahul Azim :white_heart:

2 Beğeni

Aynı duyguları paylaşıyoruz yeni kahve içeyim mi?

2 Beğeni

Olur canım nasıl istersen

1 Beğeni

2 ci atdığınız fotoda kadın görünüyor sanki.)

Bilmem ben çok anlamıyorum

1 Beğeni

Tamam içip hemen geliyorum :grin: teşekkür ederim

1 Beğeni

1 Beğeni

Az da olsa biliyorum yolların çok bu fala bakılmıyor 7 den fazla olan yollu fala bakılmıyor

2 Beğeni