Kahve falı

Merhaba hanımlar aranızda kahve falı bakan var mı :face_with_hand_over_mouth::grin: bakışalım mı :see_no_evil:

1 Beğeni

Latte,cappuccino,mocha olurmu kardeşim​:joy:

3 Beğeni

O nasıl oluyor :smiley:

1 Beğeni

9 ay once gelecektiinn :joy::joy: ne desem cikiyordu hatta hic unutmam bi arkadasima sende bisey var eski sevgilin bir daha kimseyle olma mutlu olma evleneme diye büyü yapmia demistim inanmamisti hocaya gitmis aynisini demis ondan sonra mudavim olmustu bana :grin::grin:

2 Beğeni

Kızz deme öyle bak canımız çeker :sweat_smile:

3 Beğeni

Kahve içecem buraya fotoğrafını atacam sen gözlerini kapat :smiley:

3 Beğeni

Alemsin vallaaa :joy::joy:

2 Beğeni

Türk kahvesi içemiyorum :woozy_face:

2 Beğeni

Neden ki arkadaşım

2 Beğeni

1 defa denedim sadece,içemedim :pleading_face:

3 Beğeni

Yap bi yudum al dök ters çevir derler bizim burda :smile:

3 Beğeni

Arkadaşlar lütfen sözlerimi yanlış anlamayın kahve falına ister inanarak ister inanmayarak baktırırsanız dinden çıkarsınız artık müslüman olarak kalamazsınız bunu biliyor musunuz ? Bu çok büyük haramlardan birisidir Allah’a şirk koşmaktır.Şakasına dahi bakılamaz.Haşa Allah’tan başka gaybı bilecek birisi olabilir mi ki onlar kim ki tahminde bulunabiliyor geleceği görebileceklerini mi iddia ediyorlar ? Böyle safsataları yapmamanızı tavsiye ederim ha yok biz keyfi yapıyoruz derseniz yine imanınız varsa tümüyle yok etmiş olursunuz.

“Kim bir kâhine gider, dediklerini doğrularsa; şüphesiz ki Muhammed’e indirilmiş olanı inkâr etmiş olur.” (Ebû Dâvûd, Tıb, hadis no: 3904).

“Her kim bir arrafa gidip de ona bir şey sorarsa, kırk gecelik namazı kabul olmaz.” (Müslim, Selâm, 125)

(Falcının, büyücünün söylediklerine inanan, Kur’an-ı kerime inanmamış olur.) [Taberani]

13 Beğeni

Dejavu yaşıyorum yemin ederim :scream::scream::scream:

Belki inanmayacaksınız ama rüyamda bu konuyu açmıştı Cansu. Rüyamda gördüğüm konuyu burda görünce şok geçirdim. Hatta telefonda @ezgi-y 'yle konuşuyorduk. Bana diyordun ki ben tövbe ettim çünkü her söylediğim çıkıyordu, bir arkadaşıma bakmıştım ve dediğim bire bir çıkmıştı demiştin bana. Sonra sana ne zaman doğuracağını sormuştum, ayın 23 ünde doğuracağım diyordun. Şu an bu konuyu görünce ben şok :scream::scream: @ezgi-y Senin doğurmana o kadar taktım ki rüyalarıma girdin, doğur artık zalımın gızı :rofl::rofl::joy::joy:

2 Beğeni

Üniversite yıllarında çok bakardım ve her dediğim çıkardı ya da fincanın içine baköadan bile birileri hakkımda bişeyler söyleyebiliyordum. Hatta birgün arkadaşımın evinde sakladığı parayı bile çıkarıp eline vermiştim ve çok korkmuştu. İskambil falında yurttakilerin neler yaptıklsrını kimlerle birlikte olduklarını filan söylüyordum. Sınıf arkadaşımın aldatıldığını görmüştüm kızı filan tarif etmiştim arkadaşım sevgilisini aynı tarif ettiğim kızla basmıştı.

3 Beğeni

Ben de bakıyordum 5 yıl öncesine kadar. Sonra tövbe ettim çünkü her dediğim çıkıyordu. Bu da beni korkutuyordu böyle :joy:

2 Beğeni

İçim ürperdi bravo arkadaşım :smile:

2 Beğeni

O zamanlar benimde içim ürperiyordu.

3 Beğeni

Ayyy koptum resmen sen beni güldürdün Allah da seni güldürsün :joy: inan dogurmayi ben de istiyorum yorulduumm uleennn :grimacing::grimacing:

3 Beğeni

Tövbeliler bakmasın. Atmak isteyen atsın kimse bakmazsa ben bakarım. Bakmak isteyen olursa diye ben buraya bırakıyorum. Kahve bahane sohbet şahane :face_with_hand_over_mouth::smiling_face_with_three_hearts:

3 Beğeni

Bana bakacak varsa hemen atıyım

3 Beğeni