Kahvaltıda sucuk yenir mi hamilelikte

Sucuk yiyebilir miyiz

2 Beğeni

Ben bi iki kere yemiştim ama pişmiş yenir mi yenmezmi tam bi bilgim yok açıkçası

1 Beğeni

Ah ben çok aşerdim en son doğumdan bir gün once yedim bence evde kendin yapmalısın daha güvenli olur

1 Beğeni

Bir kereye mahsus az tadımlık iyi pişmiş yiyebilirsiniz yasak deniyor ama benim adım yasak çiğneyen gibi olacak bu uygulama da​:joy::rofl:

2 Beğeni

Güvendiğin yerden alıp sık sık olmasa da nefsini köreltmek için çok pişmiş şekilde yiyebilirsin :blush:

İyi ve temiz bir yerden alınan kasap sucuğunu çok iyi pişirerek tüketebilirsin demişti doktorum. Ama salam ve sosis izin vermemişti.

1 Beğeni

Herşey yiyebilirsiniz gebelikde su yenmez bu yenmez diye bişey yok ki .24 saat sucuk yemiyorsunuz tabikide bişey olmaz . korkmayın

1 Beğeni

Geçen hafta ben de iyice pişirip tostun arasında yedim canım çok istemişti artık :hot_face:

kesinlikle katiliyorum hamile kalinca sanki hersey yasak benim annem zamaninda bunlarimi biliyodu onune ne geldiyse yemistir bize bisey mi oldu anlamiyorum simdiki devri o yasak bu yasak​:roll_eyes::roll_eyes::roll_eyes::roll_eyes:

2 Beğeni

Öyle ama zamanında bu kadar kötülük yoktu, şimdi at eti mi eşek eti mi Allah korusun bilmiyoruz. Önceden sucuğu falan kendileri bastırıyorlardı. Devir çok değişti dikkat etmekte fayda var

tamam da kuzum sucugu her yerden mi aliyorsun ki normal dede hamile olmasan her yerden alinmaz bildigin yerden alicaksin bunun icin hamile olmana gerek yok​:blush:

1 Beğeni

bildigin yerden al ye bisey olmaz merak etme​:kissing_heart:

Önüne ne geldiyse yemiştir dediğin için diyorum, şimdi öyle birşey mümkün değil

Yenmezmiymis ki? Ben cok yedim.yani haftada 2 jere falan kasarli sucuklu tost yapip yerim.ya da sucuklu yumurta.sakincali oldugunu dusunmedim ama arastirmadim da tabi.yine de gorunen bi sorunumuz yok su anlik sükür

Aynen canım hiç bişey yasak değil ,hamile olmadan bile abartmadigin sürece sadece son aylar tatlı tuzlu çok karıştırılmasij yeter .ne yerseniz yeyin yani Ama kefir ben çok faydasını görüyorum sizede tavsiye ederim

1 Beğeni

Aynen öyle :+1:

1 Beğeni

evet bende iciyorum kefir

1 Beğeni

Günde 2 bardak içiyorum çok faydalı geldi bana Bebek güzel gelisiyormus doktor dedi .ki ben mide bulantısı dan folik asit vitaminide içemiyorum

1 Beğeni