Kafamı vuracağım duvarlara taşlara 35+3

35+3 olduk ikinci hamileliğim çok acı çekiyorum agrılı bir hamilelik geçiriyorum sadece parol içebiliyorum belimin sağ tarafı sağ bacagıma vuran bir agrı yaşıyorum akşamdan beri adım atamıyorum. İlk hamileliğimde 37+3 te sezeryan doğum yaptım ikinci be zaman olur bilmiyorum bu acı nasıl hafifler bilen varsa nolur yazın

1 Beğeni

Çok geçmiş olsun aynı durumda ben;(

1 Beğeni

Sizede gecmiş olsun doktoruma söyledim bana ayakta kalma uzun yürüyüş yapma belini koru dedi, ne kadar dinlensem de bir çocugum daha var tüm gün istirahat edemiyorum

Benim de vajina bölgede ağrı var ya 32 haftanın içindeyim

2 Beğeni

Onu da yaşadım biraz iyi gibi oluyorum tekrar aynı şeyleri yaşıyorum Allah yardımcımız olsun inşallah

Amin canm

İnternetde hareketler var rahatlatiyor diyorlar. Bir dene . Bende 2 -3 hafta once 2 gun oldu o hareketlerle gecti belki sana da yardimci olur . Kecmis olsun

1 Beğeni

Ne gibi mesela yapım

Magnezyum kullan derim tabi doktor önerisiyle

Kulanıyorum cnm onu kulandığım beri idrara sık çık miyom ama ağrı var vajina da acaba sarkma da dolayımı

Denicem teşekkür ederim

18 haftalığım benim de aşırı sağ tarafta belde bir ağrı var her gece uyku kabusa döndü devam da ediyor maalesef geçmiyor biraz masaj yapılınca sadece rahatlıyorum anlık

1 Beğeni

Allah yardımcımız olsun 36+5 olduk şükür ama nasıl olduk :joy: çok zor gerçekten