Kafamda oturmayan bebek kıyafet alışverişi

Merhaba güzel anneler çogu kişiye sorsamda kafamda netleşmedi kıyafet konusu …. Temmuzda doğacak bebeğim yenidoğan çok alma diyorlar 1 tane hastane çıkışı alıp diğerlerini 0-3 mı almam gerekiyor acaba . Sonra temmuz ağustos 0-3 olsa etlül ekim için uzun kollu mu baksam 3 -6 öyle mi oluyor ? Ve sizce kaç adet yeterli olur ilk etapta

Merhaba güzel anneler

Cinsiyeeti ilk öğrendiğimzde temmuzda doğacagı için böyle bir zıbın almıştım bu tarz devam mı etmeliyim bu tarz zıbın alınca altına şorta da gerek yok dimi bu şekilde durabilir evde ? Birde temmuz ağustos için 0-3 ay sonra yani eylül ekim için uzun kollu 3-6 mı almam gerekiyor

1 Beğeni

Bebeğinizin sıcak havalarda rahat etmesi için hafif ve rahat kıyafetler tercih edin. Özellikle pamuktan yapılmış kısa kollu bodyler veya elbiseler bebekler için ideal seçeneklerdir. Sentetik kumaşlardan yapılmış giysiler tercih edilmemelidir

yenidoğan bebek için bir-iki tane 50 cm ölçüsünde giysi almanız ve. genellikle 0-3 ay arası için 50-56 cm ölçüsündeki giysileri tercih etmeniz. Çünkü bebekler özellikle ilk aylarda çok hızlı büyüyebilir.

Yenidoğan çağında bebekler çok hızlı büyüyecekleri için, alınan giysileri 1-2 kereden fazla giyemezler. Bu çağdaki bebekler için en çok tercih edilen giyim türü bebek tulumudur.

Küçük aylar yani 0-3 ay en fazla 5-8 adet alsan yeterli sonra 3-6 ay ama bunu bebeğinin boy ölçüsüne göre almalısın

1 Beğeni

Temmuz için 5 6 tame kısa kollu tulum alsam mı yeterli ? Diğerlerini mesela 3-6 aylık olanları yine kısa kollu mu uzun kollu mu tercih etmem gerekiyor orda kafam karıştı

1 Beğeni

Evet canım uzun kollu tercih edebilirsin sonraki aylar için doğunca çok çabuk gelişiyorlar

Tamamdır leyla hanım çok sağolun :pray:

1 Beğeni

Rica ederim

1 Beğeni

Şorta gerek yok eylül gibi ben kisa kollu zıbın altına uzun alt giydiriyordum. Atlet tarzında da bakabilirsiniz

1 Beğeni

Temmuz için böyle tek zıbın ile durabilir değil mi ? Eylülde aynen bende uzun alt veya ince takımşar alırım diye düşünüyorum

Siiznde temmuzda dığmuştu sanırım bebişiniz eylül gibi aldıklarınız artık 3-6ay mıydı siiznde

Bende temmuzda dogum yapacagim ama ankarada yasiyorum cok da sadece zibinla duracagini dusunmiyorum.cunku yenidoganlarda ısı kaybı fazla oluyor en azindan zıbın + uzun alt giydiririm . .

Ben hastane cikisi harici yenidogan almayacagim kizlarim hep iri dogdu . O yuzden bence birkac 0 3 alip 3 6 aya yogunluk verilebilir.Ki onu bile 6 aya kadar giyemediler 4 aylikken hepsi kucuk gelmeye basladi

1 Beğeni

Siz hava durumunu daha iyi bilitsiniz tabi ama çoğu temmuz annesi 5. Günden sonra zıbınla durdu uzun alt giydirmedim hiç yazmış tabiki yedek alınabilir ama :smiling_face_with_three_hearts:

Aylar tam oturmadı bende :joy: 3 6 yazanlarda mı genelde 2 aylıkken falan oluyor mu :joy:

Eveeet diyorum ya 4 ay olmadan kuculduleer . :joy::joy: 3600 ve 3950 dogdu kizlarim biraz baslarda buyuk giydirmeyi dert etmem derseniz 3 6 candır :grin:

1 Beğeni

Kızlar temmuz ayı yeni doğan için ne tür kıyafet önerirsiniz

1 Beğeni

Burda arkadaşlarimiz paylaşım yapmış bakabilirsin

1 Beğeni

Ben zıbın + kısa kol tulum karar ince müslin örtüler vs

1 Beğeni

Teşekür ederim canım :smiling_face_with_three_hearts:

2 Beğeni

Kızlar bebeğime aldığım zıbın, alt-üst takım ve tutumları hep 3-6 ay almışım. Kafam karışık 0-3 ay almalıyım yoksa bu bedenler idare eder mi? Bir de daha büyük 6-9 ay da almalı mıyım?

1 Beğeni