Kafam çok karışık boşanmalımıyım

Ya hadi biz hamileyiz kafamiz yerinde degil bu erkeklerin kafasi nerde yine herseyi kadinlar mi alttan alacak. Çok nankör bu erkek milletii

Kafaları yerine oturana kadar biraz sabır gerekli galiba. Kendimi kritik ettiğimde çekilmez vakitlerim oluyo oda o vakit sabrediyo. Evlilik böyle sizlerinde tecrübe ettiği gibi. Rabbim kimseyi eşiyle sınamasın. Herkesi halden anlayanla karşılaştırsın.

1 Beğeni

Canım kadınların hamilelikte yaşadığı hormonel değişiklikleri erkekler kabullenemiyor veya bu kadar hızlı değişimi anlayıp kavrayamıyorlar. Ve bebek doğana kadar kendilerini baba olarak hissetmiyorlar. Benim eşimde bebek çok istemişti fakat hamileliğimde ben zorlamadan karnımla ilgilenmedi. Zorla ben elini karnıma koydum. Gidip göbeğimi öptürdüm. Kızınla ilgilenmedin dedim. Tekmelerini hissetmeye başlayınca biraz ilgisi arttı. Sen her türlü değişiyorsun hamilelikte ama o hala eski o. Bu durum bebeğini kucağına aldıktan sonra değişir diye düşünüyorum

2 Beğeni

Sizin anlattiginiz kadariyla aranizda iletisim sorunu var ve birbirinize kusmek gibi trip atmak gibi psikolojik siddet uyguluyorsunuz birbirinize.bence bu cozulmeyecek bi sorun degil.evlilik terapistinj onerecektim ama siz gitmissiniz zaten galiba.belki tekrar deneyibilirsiniz terapiyi.esinizin size soyledigi kelimeler bence de cok agir olmus.ama evet bazen erkekler kelimelerin ne kadar intici olabilecegini ve hamile bi kadinin ilgi beklentisinin normalligini fark edemiyor.bir de mesela soyle dusunuyorum.benim kocam cok anlayisli biri ama 8 aydir hamile olmama ragmen cocugumuz olacagina inanamiyorum diyor.o bile bazen ilgisiz gibi geliyor cocuga karsi bana ama bu belki bizim beklentimizin yuksek olmasindan kaynakli.dogumdan sonra erkek babaligi hissetmeye basliyor bence.babaliga cocuguna hevesli gorunmemesi henuz adapte olamamasindan kaynakli olabilir.bence su an bosanmayi dusunmek yerine dogumdan sonraki gidisata gore dusunun derim.yine de cozulecek sorunlar bunlar.umarim duzelir.

2 Beğeni

Çok teşekkür ederim umarım öyle olur. Gercekten çok tükenmiş durumdayım korkuyorum çocuğuma birşey olacak diye çıktım ailemin yanına geldim o evde yalnız ben burda kardeşlerim eşleriyle ben yine her zamanki gibi tekim. Var ama yok olan kocayı napayım… dediğin gibi kendini olgun sanan toy

Eve büyük bir iletişim sorunumuz var maalesef. İyide olsak kısıtlı sohbet ederiz benimki bebeğimle ilgili tek kelime etmez seninki en azından bir heyecanla inanamıyorum diyor. Bir ilgi belirtisi var bize 2 ay kaldı daha ismiyle ilgili bile tek konu açmıyor ben acmadan. Doğumdan sonra zaten babalığı daha iyi hisseder bizde anneliği ama insan bir tekme atışını vs merak eder dimi sorar el ele soruyor. Boşanma konusunda fevri hareket ediyorum farkındayım ama oda bana dur demiyor evi terk ediyorum yolun açık olsun diyor

1 Beğeni

Aynı benim eşim ne desem de hayır demez ne yapıyorsan yap der tekmeleri göstermek istiyorum bazen böyle şeyleri çok da takma der tek istediğim birazcık ilgi değer versin istiyorum ama dünyaları istemişim gibi davranıyor ne desem de bir anda beni suçlu çıkarıyor sen bana değer vermiyorsun diyor hiçbir zaman önceliĝi olmadım ama o benim hep önceliğim oldu o kadar nankör ki onu bile görmüyor bugün Allah seni benden alsın dedi bende Allah ne beni nede bebeğimi sana nasip etmesin dedim​:pensive:

Canim merhaba çok gecmis olsun. Erkekleri anlamak cok zor. Böyle bir durum yaşamadim o yuzden bisey diyemem. Bir söz vardir bekara kari boşamak diye. Ama şöyle bisey diyebilirim sana esin sana nasik davranıyorsa sen kendine öyle davranma bebekler herseyi hisseder düşündüğümüz herşeyi bile ben mesela babaannemi anne karninda sevmemişim annem sevmediği için annem bana hamileyken ona karşı cok iriteymiş. Sen Böyle davranarak zaten eşine karsi olan duygularin bebeğe gecer saglikli bir aile anne baba baği kuramaz. Babalik her ne kadar biz bilmesekte erkeklerin doğasında var. Iyi bir baba olabilir iyi bir eş olmasa bile. Sen kendine bebeğime odaklan. Esin sana kendine bakmıyorsun diyor yaa bakim yap kuafore git sacini yap boya manikür pedikur yaptir alışveriş yap. Sana iyi gelecek şeyler bul örgü yap mesela stresse iyi gelir örgü. Güzel düşün bol dua et namaz kil. Sürekli suyuna oku o suyu sende ic bebeğinde içsin. Dogumdan sonra karar verirsin herşeye suan o surece giripde kendini bebeğini yorma. Hakkina herseyin en hayırlısı kolay güzelliği seninle olsun :cherry_blossom::white_heart:

1 Beğeni

Ben üç evlilik yaptım ilk evliliğim vurdumduymaz bir adamla 1 buçuk sene zor dayandım ikinci evliliğim 3 sene ölüyordum nerdeyse sevgi adı altında saçma sapan kıskançlıktan baskıdan beni mahvetti ayrıldım bu eşim en iyisiydi evet kavga hakaret herşey yaşadım ama tek birşeyden emin olana kadar ayrilmayi çok düşündüm beni gerçekten seviyormuydu evet bundan emin oldum çok iyi bir eş seçmiştim beni sevdiğine emin olunca değişeceğine de emin oldum tek yapmam gereken şey onu kimsesiz bırakmam gerekiyordu hayat toz pembe değildi ve insanlarının kuyrununa basınca nasıl olduklarını gözünün içine soka soka ogrettim benim kimsem yoktu sonra oda aslında kimsesi olmadığını hem kendine işi düşünce halini hatirini sorduklarni para yok diyince yüzüne kapanan kapıları anlayınca tek ailesi ben oldum birbirimizden başka kimsemiz yok şimdi belki ev işinden falan anlamıyor ama beni okadar güzel seviyorki yasadigimiz bütün acıları sarildigimiz zaman unutuyoruz 13 yıldır evliyim çok sabrettik birbirimize evet babaliktan pek anlamasada öğreniyor ama hala ilk günkü gibi seviyorum o da öyle yani demem o ki eğer seni uzenlerden vazgecmezsen seni sevecek olana fırsat vermedigin için çok pişman olursun istersen 5 defa evlen seni kim mutlu ediyorsa ona ulaş ve benim ilk çocuğumu kendi evladı gibi büyüttü babalık yaptı öz kızı gibi. Oda öz babası gibi çocuğunun mutlu olmasını istiyorsan sevgisiz buyutecegine babasız büyüt kardeşim ilgisiz kadın gerçekten anne olamiyor

1 Beğeni