Kafa içi basınc yukseklıgı hastalıgı varken hamile kalan oldumu

Kibas rahatsızlıhımla bırlıkte hamılelık gecıyorum cok zor gecıyor hayatı tehlıkem var aslında aldırmam söylendı ama aldırmadım bu rahatsızlığı olan varmı yada duymus olan

İlk defa nduydum rabbim yardımcın olsun canm benim

Amın cok tesekkur ederım bende basıma gelmeden bu hastalığı bılmıyordum 30 haftadayım ama cok kotu gecıyor c grubu bır ılaçkullanmak zorundayım oda gebe ınsanlarda deney yapılmamıs detaylı ultrasonda bebek ıyıydı fakat cok korkuyorum normal dogum yapmamda yasak sezeryanda bılmıyorum ılk defa olucam ılk oglum 10 yasında normal dogumdu o bunuda normal cok ısterdım sezeryan dan korkuyorum bıraz :pleading_face::pleading_face:

Hayırlısı de bırak boş ver bana daha hamile kalamadan önce 3 Ayrı doktor normal doğum yapamazsın dedi yapacak bir şey yok sağlıkla alalım kucağımıza gerisi önemli değil :palms_up_together::four_leaf_clover:

Amın ınsallah ALLAH herkezın saglılıklı bır sekılde kucagına almayı nasip etsin bebişlerini sızınde sağlıklı uzun omur versın ınsallah evladınıza

Merhaba uzun zaman önce mesaj atmışsınız ama umarım görürsünüz bendede aynı hastalık var 9 yıldır cocugunuz olduğumu acaba hamileyken diazomid kullanıyormuydunuz bana cocuk çok riskli hamile kalmayın diyor bütün doktorlar