Kızlar kafa düz yastigi aldinizmi ? Alinmalimi ? Bu konuda bilgim yok kullanılması daha mı iyi olur yoksa gerekli degilmi
Benim kızın kafasının bir tarafı düz diğer yanı yuvarlak duruyor şu an bende bu saatten sonra alacağım duracak mı Allah bilir de. Sürekli aynı tarafa yatıyor dönüyor maalesef ![]()
Ay ben anne kucağı için almıştım 109 TL henüz doğurmadım çocuğumu
kullanamadım
1.5 2 yaşına kadar yastıksız yatırun diyor bazı doktorlar ben almadım kızımdada almamıştım döndüre döndüre uyutmuştum yamukluk olmazsa yine almam galiba bilemedim ![]()
Bebek yastigiyla düz kafa yastığı aynı şey degilki doktorlarin bahsettiği normal yastıkta yatirmayin diyor
Valla bilemedim hiç bi şekilde gerek yok yastığa diyor ![]()
Benim kızım 6 aylık oldu hiç almadım kullanmadım bi doğsun öyle karar verin. Çünkü benim kızım sağ sola hep çeviriyordu kafasını ya da direkt yukarı. Ayrıca ben hemen tummy time a başladım hiç bir sıkıntı yaşamadık almak için acele etmeyin derim
Bende düz yerde cevirerek yatırılmalı diye biliyorum yastiklar sadece kafasini etkilemiyor boyun bölgesinde omurgasinda sorun oluyor Ben almiyicam
Ben aldım kullanmayada calistim ama asla kullanmiyo onu kafasina koyunca uyaniyo,yada uyumakta zorlaniyo filan cok konforlu bisi olmasa gerek
Efsun emzirirken başını okşa 1yaşına kadar kafa kemikleri sertlesmemis oluyo ya elinle biraz biraz şekillendirebilirsin gibime geliyo ben hic duz kafa yastigi kullanmadim ama top gibi kafasi başını hep avcumun icine alip ovalar gibi okşuyodum ona yoruyorum açıkçası
Yastık alsam da yatacağını pek düşünmüyorum zaten de
dediğin gibi yapayım bari teşekkür ederim ![]()
![]()