Kadın ne ister

Merhaba hanımlar, hamileyken olsun doğumdan sonra olsun bence çok şey istemiyoruz.

Sizce hamileken ve doğumdan sonra kadınlar ne ister?

2 Beğeni

Ben kocamdan empati kurmasını istiyorum :slightly_smiling_face:

5 Beğeni

Biraz ilgi biraz şefkat ve çokça empati tabi kii :smiling_face::smiling_face: ben bazen diyorum benim ne hissettigimi nasil neler yasadigimi anlamiyosun diye ver azda ben taşiyim o zaman cocugu yoksa baska türlu nasil anlayim diyo :joy::joy:

5 Beğeni

Ben de sezeryan olsun istiyorum yada normal doğum veya hamilelik nasıl bir duygu onu bilsin istiyorum tüm zorluklariyla​:joy: işin esprisi tabi ben de empati yapmasını isterim çünkü bunu erkekler pek beceremiyorlar bir çocuk doğurdun da sanki ne oldu değil de evet zorlu bir süreçten geçtin bende sana her konuda yardımcı ve destek olayım demesini çok isterim :upside_down_face: çok mu istedim acaba

5 Beğeni

Kadın ne ister? Güzel soru…

Her kadın sevilmek ister.Yüreğini yaslayacağı,beraber yaşlanacağı ve asla unutulmayacağı bir sevgi ister.Güven ister.Şüphesiz gündüzler,huzurla uyuyacağı geceler ister.Ruhuna iyi gelen sözler ister.Güzel bakan gözler ister.Kadın sadece ne istediğini bilmeyenleri,istemezler:)

3 Beğeni

Çevresindekilerden ziyade benim hissettiğimi anlamasını isterdim

2 Beğeni

Tam da senden bekledigim gibi duygu dolu bir cevap oldu :innocent::smiling_face_with_three_hearts::bouquet:

3 Beğeni

Murat Göğebakan- yaralı şarkısını bize armağan ediyorum. Bu lohusa zamanında hislerimizin anlaşılmadığını hissetmek çok tarifsiz bir duygu. Daha dün içimden ‘bakıyorlar ama görmüyorlar’ dedim. Umarım daha fazla kalp kırılmadan bu süreç biter

3 Beğeni

:smiley: ben de al bir memem senin olsun diyorum ama imkansız tabi :pleading_face:

2 Beğeni

Destek olmak için cabaliyorlar ama ne yapacaklarını da bilemiyorlar. Büyüklerden görmemişler :blush:

2 Beğeni

İsteklerin başında bence anlayış geliyor.Zaten karşındaki imsan her kim olursa olsun bu yeri gelir annen olur kayınvaliden olur eşin olur anlayışlı olursa düşünceli olursa birazda ilgili olup sevgisini hissettirince kadınlar zaten pamuk gibi oluyor.Daha ne istersin ki​:blush:

2 Beğeni

çok şükür bu konuda bi şikayetim yok​:rofl: vAlla bilemedim sorunun cevabını ne istiyorum kendim bile bilmiyorum ama eşim sağolsun bana hep ilgili,belki de o sevgiyi,ilgiyi göstüriyor diye ben bilmiyorum ne istiyirum bir babanın kızına davrandığı gibi davranıyor bana hamileliğimde de onun sayesinde fazla zorlanmadım

2 Beğeni

Kadın rahat bı hamilelik ister Serinlemek ister Doğumu kolay olsun ister Sütü olsun ister Zamanın geçmesini bebeğine sağlıkla kavuşmak ister Gebelik ister hayırlı evla ister isterse ister kadının ostekleri bitiyor mu ki

4 Beğeni

@Seray2023 Kadın sadece doğurmak için yaratılmış gibi konuştunuz.:sweat_smile:

3 Beğeni

Valla buraya yazmak istedigim o kadar cok sey var ki ama susuyorum :smiling_face: insan sadece gercekten kendisine saygi duyan empati kurma yetenegi olan birilerini ister yaninda hamilelikte de dogumda da

2 Beğeni

Evet kadın mutlu olunca ev daha huzurlu oluyor :blush:

3 Beğeni

Hamileyken ben de böyleydim. Dogumdan 5 gün sonra bi fark oluyor :slightly_smiling_face: inşallah siz hep böyle mutlu mesut gidersiniz :nazar_amulet:

1 Beğeni

Yok öyle demek istemedim şuan hamileyiz ya ondan hamile olmasam daha çok sayardim

2 Beğeni

Çocukken oyuncak ister Buyudugunde okuyup kendi parasını kazanmak ister Sonra huzurlu mutlu çocuklu evlillik ister Pırlantalar altınlar ister Bol bol alışveriş ister isterse ister

2 Beğeni