Kadın doğum doktorunu nasıl seçtin? 👩🏻‍⚕️

Herkese kocaman günaydın.:chipmunk::fallen_leaf::wood:

Ben çevremdeki kişilerin tavsiye ve referansıyla seçtim.Çok memnun kaldım.2 ci bebek planlarsak yine aynı doktora gideceğim.Peki ya sen?

Aynı şehirde,ilde olanlar,doktorlarını önerirse belki yeni hamişlerimizde faydalanır.

4 Beğeni

Benim biraz trajikomik ama. Kayın validem 4 yıl önce doğum yapmış küçük bir kaynım var. Onun önerisine göre doktoruna gittim randevuyla da alakalı bi problemim olmuyor çünkü kayınpederimde aynı hastanede çalışıyor :innocent:

2 Beğeni

Eltimin çalıştığı özel hastanede eltimin önerisiyle bulmuştum ilk kadın doğum doktorumu. İkincisinde de Edirne’de önerilerle bulmuştum özel hastanede. Sonradan da zaten fakültede takip altındaydım

2 Beğeni

Bende benden önce hem sezeryan olan bi eltim var o önermişti ve normal doğum yapan bi eltim var ikiside aynı doktora gitmişler onların tavsiyesi üzerine gittim ama bi kere gitmek nasip oldu

1 Beğeni

Azerbaycanda Bakü şehrinde Baku Medical Plaza Nermin Qaribova ben de akraba önerisiyle oldum çook memnun kaldım . İstediğim zaman da bi sorum olursa arardım çok iyi davrandı sağolsun.

3 Beğeni

Randevu ve sıra bulamadigimiz için her seferinde farklı doktora gidiyorm suan . Kime randevu bulursam.

2 Beğeni

Aaa ne farklı bir durum​:face_with_hand_over_mouth: amcasıyla birlikte büyürler artık​:face_with_hand_over_mouth: maşallah, kayınvalideniz kaç yaşında acaba sorması ayıp olmazsa? :face_with_hand_over_mouth:

3 Beğeni

Ben hem Tekirdağ’da hem de Antep’te arkadaşlarımın tavsiyesi üzerine buldum doktorlarımı, canım doktorlarım​:heart: Tekirdağ’da ilk gittiğim doktoruma idrar yolu enfeksiyonu olduğum zaman gidip memnun kalmıştım, bebişten sonraki ilk randevumda ise fazlasıyla ilgisiz gelince eşimin de isteği üzerine doktorumu değiştirmiştim. Pişman değilim, bir daha olsa bir daha değişirdim​:joy:

2 Beğeni

Benim kadın doktorum şehirde yaşamama rağmen rayondaydı,doğurduktan sonra şehirde seçtim ginekoloğumu ,kayınvalidemin(aile) ginekoloğuymuş. Şimdi onunlayım.

2 Beğeni

Benim Doğum Doktorum Çok güzel Bi doktor Kəndim araşdırıb tapmışdım Oğlumda o sezaryan Yapdi Cokda güzel sezaryan Yapdi simdi de Allah Nasib ederse O Yapacaq Doğumumu Çok Məmnunum çevremde de herkese Oneriyorum Hem normel doğumu kolalylikla ediyor həmde Sezaryani Əli çok yüngül doktor Hem Ozəldə işləyir həmde Devletde

4 Beğeni

Estağfurullah 40 yaşında :blush:

1 Beğeni

Aaaa maşallah çok gençmiş:flushed:

1 Beğeni

Ben ilk hamileligimde annemin vasıtasıyla tanıştım mqaqlesef herşey kötü gitti ve kürtaj oldum ama süreci çok iyi yönetti beni çok rahatlattı ben çift rahimliyim o yizden kontrol altında olmalıyım hemen hamile kalınca da oğluşumu doğurdum şimdi gene hamileyim ve aynı doktora gidiyorum :smiling_face_with_three_hearts:

3 Beğeni

Bu söylediğim sözü geri alıyorum. Çünki ginekoloğum çok kötü :confounded: İnsanla nasıl Konuşmasını bilmiyor Saygısız biri sorularıma cevap vermiyor ilaç yazmış soruyorum nasıl kullanılır ne aralıkla diye. Saygısızca konuşuyor. Yani memnun değilim. Allahim karşıma iyi bir Ginekoloq cıkmayacakmi bıktım böyle dengesizlerden.:confounded:

Bi dilek ulusoy bir de murat şenol’u çok ölüyorlardı. Düşük yaptıktan sonra kontrol için dilek hanima gitmiştim ilgisinden çok memnun kaldım

2 Beğeni