Kaçıncı haftanızda şeker yükleme testini yaptırdınız

Evet sağda solda birilerinin şeker yüklemesi tehlikeli demesinden kaynaklanıyor bu da. Ben şeker yüklemesi yaptırmışım hala “Ama tehlikeli ya” diyorlar okuldakiler. Neyse ki altta kalma, susma gibi bir huyum yok​:joy:

2 Beğeni

Hamilelik döneminde alınan kararlar tamamen size kalmış birşey herkez bir olmaz ben hiç bir şekilde şeker yüklemesi 3 taramada yapilması gereken kan testini fln yaptırmadım doktorum sordu ben istemedim oda saygı duydu doktorunuzla size kalmış birşey.:hugs:

3 Beğeni

Bana da çok söylenen oluyor şeker hastası yaptın kesin bebeğini yapmasaydin keşke biz yapmadık filan kulak ardı ediyorum :person_shrugging:

5 Beğeni

En doğrusunu yapıyorsunuz, ben de yaptırmasam hiç bilmeyecektim iyi ki yaptırdım diye düşünüyorum

2 Beğeni

Ben şeker yüklemesi yaptırmayı düşünmüyorum bi sorunum olmadığı için herkesin kendi kararj bence

3 Beğeni

Bana 2 kez yüklendi kilomdan ve hıpertansıyonum çıkmasından ötürü doktor kesinlikle yapmalıyız dedi .yaptırdım pişman değilim herhangi bir sorunum yok doktorum daha iyi bilir :blush:

4 Beğeni

Ben 50 lik içtim aynı gazoz gibiydi 75 lik icun biraz daha tatlı diyorlar

2 Beğeni

Merhaba hanımlar @diyabetli-hamileler gurubu açıldı. İsterseniz katılın. Diyabetli hanımların hepsini aklımda tutmak zor olur. Böyle gurup etiketi yaparım hepinize bildirim gider.

Dün tam bi diyabet yemeği yaptım. Hepinizin ismini hatırlayamadım katılın olur mu

1 Beğeni

100 luk içtim ikinci gün 50 olanla hiçbir farkı yoktu

Kesinlikle öyle yoksa dondurmalar çikolata tatlı yiyip bilmeden kızıma kendime zarar verecektim . Allah göstermesin

1 Beğeni