Kaçıncı haftada karnınız çıkmaya başladı

Merhaba arkadaşlar yarin tam 7 haftalık hamile olucam inşallah ama şimdiden karnım belli olmaya başladı gebelik çizgisi bile oluştu acaba ikiz falan olabilir mi başına gelen var mı

1 Beğeni

Merhaba benim iç karnım çok dar sanirim, 6. Haftadan sonra hamile taytı falan aldım ona geciş yaptım kotlarim olmuyordu çok erken çıktı karnimda 11-12 haftalikta dışardan belliydi…Şimdi 21+5 olduk oldukça büyük görünüyor nasıl olacak bilmiyorum :smiley:

2 Beğeni

Valla benimde bu hafta içinde baya belli olmaya başladı şaşırdım canım normaldir demi

Evet evet normal, mesela benim kilom normaldi sizi bilmiuorum ama bende şaşırmıştım tek gebelik benimde bu arada

Çok teşekkürler canım herkes 12 13 haftadan sonra büyümeye başlıyor diyor ya ondan bir meraklandım kız mı bebeğin erkek mi peki

Rica ederim cinsiyeti kız, herkesin gebeliği karın genişliği farklı kimininde çok geç çıkıyor mesela iç karni geniş onlarinda

Hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin rabbim çok teşekkür ederim

1 Beğeni

Amin inşallah hepimizin bende teşekkür ederim :rose:

1 Beğeni

Gebelik çizgsi ne canım bn de 9. Haftamdayım sadce karnım biraz sertleşti acaba bebek büyüdü bilmiyorum

Göbeğimin ortasından alt taraftan koyu kahverengi bir çizgi belirdi bu hafta bende hep senin hamileligin gibi duydum 12 13 haftaya kadar büyüme olmaz diye demek farklı oluyor canım

Ha ortada dikey bi kahve çizgi var şuan ferkettim acaba omu

Evet canım o

Hmm neyse hayırlısıyla kucagınıza alırız güzel duygular

12 hafdada çok çok hafif belliydi minnacık ama her bir şey üzerime oluyordu şimdi 24 oldum dışarıdan belli oluyor ama öndan bakıldığında çok az yandan bakınca var bir şeyler çok büyük diyil ama pantolonlarima giremiyorum hamilə kotu aldim

1. Haftada büyüdü benim karnım hele akşamları kocaman oluyor daralıyorum daha fazla büyüdüğü zaman ne yapacam hiç bilmiyorum karnım sertleşti de benim çizgi göbek üstünde mor bı çizgi kahve değil

İlk 3 ay hiç kilo almadım yine de belli oluyordu

29 30 dan sonra karnım cıkmaya basladı iyice

İlk gebeliğimde 16.haftaya kadar hiç çıkmamıştı 2.de 11.ci haftada çıkmaya başladı. Tabi 1.gebelikten kalan kilonun etkiside olabilir​:joy:

Benimki 20dan sonra hafif hafif belli olmaya başladı dışarıdan gören hala karnın büyümemiş ne zaman büyüyecek diyordu​:smile: