Kaçıncı haftada doğum yaptiniz

Bugün kontrolde doktor 42 haftaya kadar bekliyoruz dedi 41in üstünde doğum yapan var mı

38 haftada geldi dunyaya

1 Beğeni

Masalah artik gelme niyeti you​:grinning_face_with_smiling_eyes:

41+5 iken artık doğumu başlatmak zorunda kalmışlardı öyle dünyaya gelmişti… İlk çocuk olunca devlet hastanesi doğumun başlamasını bekliyor. Allah korusun aksi bir durum olmadıkça bu durum uzayabiliyor. 2 gün daha bekleselerdi 42 haftalık iken doğacaktı. Hiç gelesi yoktu oğlumun :face_with_hand_over_mouth:

1 Beğeni

Oyy maşallah :rofl:evet devlet takipliyim ben de ilk gebelikte prosedür bu dediler normal mi oldu sizin :smiling_face_with_three_hearts:

1 Beğeni

Maalesef… Doğumu başlatmak için suni sancı verdiler. Neredeyse 1 saat çırpındık fakat 1 santim dahi açılma olmayınca sezaryen alındım. Aslında her türlü normal olamayacağını biliyordum ben. Çünkü 37 haftalık olunca çatı muayenesi yaptırmıştım özel hastanede. Çatım dardı. Oradaki doktor “Bu haftalar doğum başlarsa rahat olur fakat 39 ü geçerse çıkamayabilir bebek” demişti. Ben yinede Allah gücü verir belki diye düşünüp normali zorladım. Olmadı. Aman zaten normal veya sezaryen fark etmiyor artık. Sağlıklı olsunlar yeterli :smiling_face_with_three_hearts: 41 i geçince Bebek kocaman oluyor haliyle 41 sonrası normal doğum yapabilen varsa helal olsun…..

1 Beğeni

Sunu zormuydu benim cok zordu

Tabi ki zordu… Her aşaması zor ki. 9 ay taşımak zor. Doğum zor. Beslemek büyütmek zor. Bir can getiriyoruz dünyaya. Sonra onu yaşama katıyoruz… Annelik hiç bir zaman kolay değil. Fakat sonuna kadar değer :smiling_face_with_three_hearts: kokusuna değer.. gülüşüne değer.. Gücüm olsa arka arkaya 15 çocuk yapardım vallahi. Çocuklar başka bir aşk :heart:

2 Beğeni

Ben özele gittim herhangi bir aksilik gelişmezse ve ben istersem yani normal olsun dersem 42 ye kadar bekleyebiliriz demişlerdi. 41+3 te sezaryen dogum yaptım

1 Beğeni

Öyle kesinlikle önemli olan sağlıklı olması :pleading_face::melting_face:

Sezaryen sebebiniz 41i geçtiği için miydi

Ne güzel tarif etmişsiniz :pleading_face: Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin

1 Beğeni

15 ayy​:grinning_face_with_smiling_eyes:kiz val ahi

1 Beğeni

Normal mi oldu

Ever normal

Yok suyum gelmişti kakasını da yapmıştı Ona ragmen 15 saat kadar bekledik kalp atışı iyi oldugu için suni sancıda verildi ama olmayınca olmuyor