Kaçıncı denemede hamile kaldınız?

Ben 3. Ayimda hamile kaldim evlendigimiz zamandan beri deniyorduk kalamiyorum sandim sorun var sandim doktora gittim doktor bana dediki daha cok erken 1 yil gebelik olmayinca biz bakiyoruz dedi ben yinede testler istedim yapti gayet normal ciktim, polikistik over var dedi ama reglm duzenli oldugu icin sorun degil hamile kalabilirsin dedi yine kalamadim sonra esimi teste yollamak istedim randevusunu aldik ve artik pes ettim stres yapiyordum deli olmustum surekli test aliyordum belime yastik koymalar ayaga kalkmamalar yumurtlama testleri falan baya psikolojimi bozmustum sonra kendimi rahat biraktim olursa olur olmazsa olmaz nasipte varsa olur diye dusundum hic umursamamaya calistim aklima gelse de bosver diyip baska seylerle ugrasiyordum . Esimin randevu tarihi gelmeden hamile kaldigimi ogrendim. Ben de zor oldugunu bilmiyordum , o dusunceyle iliskiye girmek bile buna engel olabiliyor. Siz normal sekillerde devam edin regl bitisinde ve gün aşırı olunca genelde yumurtlamaya denk gelebiliyor. Folik asit ve hayit tohumu macunu kullaniyordum ben bunlarin 2. Ayinda hamile kalmis oldum ama alakasi var midir bilemiyorum. Ama stresi hem eşler arasinda hem kendi içinizde buyuk sorunlar yaratabiliyor. Sadece şuanin tadini cikarin bebek olduktan sonra bu rahatliginiz olmayacak :grin: oyle dusunun kendinize zaman ayirin meditasyonlar yapin , yuruyusler yapin ve iliskiyi sadece cocuk icin zorunluymus gibi dusunerek yasamayin. Hormonlarinizin yuksek oldugu donemi yani yumurtalama zamanini zaten anlarsiniz fazla istekli olursunuz , bunlari goz onune alarak suprizi bekleyin yakin zamanda size gelecektir :white_heart:

2 Beğeni

Bende adet duzensizligi vardi . Bir ozel birde devlete gittim sorunlarim vardi polistikover kis gibi adet duzensizligi 3 ay 4 ay olmuyordum . 2 doktrda diğer bayanlara gore hamile kalman%35dedi ben cok stres oldum . Ve sadece 3 ay denedik ve hamile kaldim biraz da Allhin mucizesi diyorum .simdi 5 aylik hamileyim :heart:

1 Beğeni

İlk oğlunda çocuk istediğimıze karar verdikten 1 buçuk ay sonra hamile kaldım kızımdada karar verdikten 1 buçuk ay sonra hamile kaldım hersey nasıp tabıkı ama ıkısıde planlı olduğu ıcın gün hergun değil gün aşırı birliktelık yaşadım ve yumurtlama gunlerımı ıkısındede takıp ettım ılıskı sonrası hemen yerımden kalkmadım ve direk yıkanmadım ama normal sartlardada planlı gebelıklerlerde 1 yıla kadar bebek olmaması normal olarak görünüyor 1 yıldan sonra hal olmadıysa doktor sebebını araştırmaya başlıyor :heart:

1 Beğeni

Denemeye basladiktan itibaren 3. Ayda %50 6. ayda %80 ve 1 yılın sonunda %85 e çıkar o yüzden eger bir yıl deneyim olmazsa doktora gidevilirsin

1 Beğeni

Biz 5 sene denedik bu sürecte doktora da başvurduk tüp bebekte yaptık sonra bilmiyorum nasıl oldu hamile kaldım Allah ne zaman nasip ederse o zaman oluyor biz istedigimizde değil ama biraz kafanın rahat olması lazım çokta oldu mu olacak mı gibi düşüncelerden uzak kalınması lazım

Ben de ilk denememizde hamile kaldım ama regl olmaya başladığımdan beridir düzenli olarak kadın doğum Doktoruna kontrole giderim bir sıkıntı varsa hemen anlayayım diye yine evlenmeden önce de gitmiştim bir problem yoktu cinsel birliktelik ise doğurgan haftamda oldu hep ilk denemede hamile kaldım zaten eğer doktora gitmediyseniz bence denemeden hamile kalmadan yine bir kontrole gidin bir sıkıntı varsa onu tedavi ettirin belki bu yüzden olmuyordur bir yıla kadar olmaması da gayet normal zaten

Merhaba. 35 yasimda evliligimin ilk haftasinda 1. Cocuguma hamile kaldim. Simdi 39 yas 2. Bebegime mayis ayi basinda deneyeme basladim suan 5. Haftadayim. 5. Ya da 6. Denememizde tuttu cok sukur. Regl baslangicindan sonraki 10.-15. Gunlere denk gelince tutuyor. Yumurtlama donemi. Ama cocuk yapmak icin şartlanmiş sekilde sadece yumurtlama tarihlerinde iliskiye girmeyin bence. Psikoloji onemli. Huzurlu olun mutlu olun enerjik olun. Kaygı stress olumsuz etki yapar. En kisa surede bebis haberinizi paylasmaniz dilegimle :heart::heart:

İlk oğlumda 7-8 ay hiç korunmadan ilişkiye girdik sonrasında hamile kaldım.ikinci oğlumda 5 ay kadar korunmadık 5 ayın sonunda hamile kaldım.şuan 3üncü bebeğime hamileyim ve bunda ilk denemede kaldım​:joy: bence değişkenlik gösteriyo herkes için.Rabbim sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah :palms_up_together:

Bende aynı bu şekilde 5 ay sonra hamile kaldım

1 Beğeni

Bizde de sorun yoktu tahliller rahîm filmi aynen eşimin herşeyi çok iyidi. Çatlatma iğnesi yaptım olmadı aşılama yaptım olmadı 8 yıl geçti en son tüp Bebek tedavisi için doktora gittim bize tüp Bebek şansın çok az dedi. Âdet söktürücü verdi kullan gel tedaviye başlayalım diye. Günlerim geçti Âdet olmadım hamileymisim meğerse canını sıkmak amaçlı anlatmadım. Sabret stres yapma olmuyor diye kafana takma bunları kafandan attığın çocuk olsun diye ilişkiye girince olmaz bundan yumurta ve spermler etkilenir başarısiz olur rahat takıl rabbim inşallah en kısa zamanda hayırlısı ile evlat versin :palms_up_together: dualarim seninle

Her ay doğurganlık olmaz. Ortalama 8-10 ay içinde olur bir sorun yoksa

Kacinci olduğunu bilemem ama korunmaya birakinca ilk ay oldu. Yumurtalamq gunlerini takip et bir gun yapin bir gun durun vede boşalınca 45 knka felan kalcanin altina yastik koy yat öylece kalkmadan.

Ben ilk bebegimi düşürdüm kürtaj oldum 2.03 ay korunduk yasaktı çünkü sonra denemelere başladık arada yine korunduk tabii 5.06 ay geçti olmadı ben dedim sanırım artık olmayacak salladım umursamadım sonra hiç ummadığım anda hamile olduğumu öğrendim kafaya takmamak gerektiğini düşünüyorum stres bekledi etkiliyor demek ki bizleri

Ceketini atsa hamile kalıyorum kelimesi varya o benim işte nasıl kaldığımı ben bile bilmiyorum :smiley: 3.hamileliğim inşallah senın de olur herseyın vakti zamanı vardır fazla kafana takma :innocent:

2 Beğeni

Bende ayni durumdayım 3. Gebeliğim korunarak oldu

1 Beğeni

Hayırlısı olsun kader kısmet oyle olması gerekiyormuş demekki. Bende cok büyük konusuyorsum asla 3 olmaz dıye ama oldu :innocent: buyuk konusmamak lazımmış

1 Beğeni

Aynen oyle

Kafadan attığın an hamıle kalıyorsun bu net :blush:ilk 3 ay çok uğraştık olmadı 4. Ay umudumu kestım oldu :face_with_open_eyes_and_hand_over_mouth:. Bıde duş alma ılıskıden sonra sabah al duşunu . Yataktan hiç kalkma , sabah kalkıp duş al :wink: poponun altına belıne yastık koy ayaklarını yatağın başlığına uzat . Ben böyle hamıle kalmıştım :blush:ıns tez vakitte gönlünce olur hersey :pray:t2::ribbon: