Son aylarında olanlar gunde kac saatt uyuyabiliyorsunuz ben cok zor daliyorum ve sürekli uyanıyorum sizde durumlar nedir
Ben oturduğum yerde uyuyorum. Geçen gün çamaşır katlamak için yatağımın üstüne oturdum. Camasirlarin üstünde uyuya kalmışım
.
Uyku mu ![]()
![]()
ben onu unuttum resmen doğumdan sonra ki sğrece hazırlanıyoruz gibi ![]()
![]()
Uyku yok asla her yerim ağrıyor inan kaburgalarimda asiri baski var ve cok sicak
Ayy aynen bende oyleyim işte
Gece uykuya dalana kadar saat 3-4 u buluyor uyuyamıyorum uyuduktan sonra lavaboya kalkıyorum uykum bölünüyor sabah eşimi 7.30 da işe gönderiyorum gonderdikten sonra 9 A kadar uyuyamıyorum sonra yatıp 11-12 bazen 1 gibi kalkıyorum 8.aydayim ![]()
![]()
- Haftaya giriyoruz 2 haftadir uyku düzenim yok. Nerde uyudum ne kadar uyudum kestiremiyorum. Aralıksız uyku hak getire. Hem gebelik hem sıcaklık gördüğüm kadariyla herkeste bir duzensizlik var

Ben normaldede direk uykuya dalan biriydim hamilelikte yorulmadigim icin 1 2 saat sonra uykuya daliyorum ama tavsiyem yatmadan once magnezyum alip yatmaniz cok faydasi oluyor agrilar icin ve rahat uyku sagliyor ben 10 saat falan deliksiz uyuyorum
8 aylik hamileyim
37+4 um hic uyuyamiyorum gece 1500 kere uyaniyorum bidaha dalmaya zorlaniyorumm imdaatttt diye bagiricm artik ![]()
4 5 saat aralıklı uyanıyorum ama arada dalıyorum yine buna şükür bazı gece hiç yatamıyorum
Ah bende öyle 3 4 saatt uyuyorum çoğunlukta
Evet ya bende uyuyup uyumadığımı da anlamıyorum cogunluk 3 4 saatt uyuyorum sizdemi
Valla bende oyle çoğunlukla 3 4 saatt uyuyorum oda kesik kesik yani hep uyanıyorum
Merhaba bazen 8 10 saat uyuyorum bazen 6 saat ama arada uyanır wcye giderim bazense resmen uykum zehir olıyor evet nedense dalarken zorlanıyorum sebebi merak ediyorum ![]()
Hiç sorma doğum iznine çıktım 1 hafta oldu napiyorsun diye sor sürekli yiyip için yatıyorum gün içinde sürekli uykum geliyor gece zaten saat başı tuvalete kalkmaktan deliksiz uykuyu unuttum.Tadini çıkar diyor herkes bebek gelince hiç uyuyamiycaksin diyorlar.
Banada oyle diyorlar da simdi de dogru düzgünce uykum yok ki
Toplasan 5 saat anca cikar ama hep parca parca bazen 15 dakika falan sürüyor uykum.![]()
Benimde oyle valla cok sinir
Gün içinde uyuyamıyordum gece gelincede çok zor uyurdum saat 2 ,3 gibi, zaten uykuya dalar dalmaz tuvalet isteği geliyordu affedersiniz.
Sora yine zor uykuya dalıyordum
Cok zor gercekten uykuya dalmak neden böyle oluyor ki herkes ayni şey yazmışlar