Merhaba güzel anneler, kaç kilo ile hamile kaldınız ve kaç kilo ile doğum yaptınız? Ben çok kilo aldım ya 20 kilo almışım ve hala bir ay var doğumuma moralim çok bozuldu.
49 la hamile kaldım 62ile doğum yaptım şu an 58im
İlkinde 46 ile hamile kaldım, 66 ile doğurdum
İkincisinde 53 ile hamile kaldım, 64 ile doğurdum
36yla başladım 34 haftamda 52 kiloydum şimdi 37+1 yarın doktora gideceğim ama çok korkuyorum yarın öğreneceğim normal doğum yapa bilecekmiyim diye
Ben biraz araştırdım da zayıf insanların çok kilo alması normal kabul ediliyormuş, bence sorun olacağını düşünmüyorum rahat ol haber verirsin bana da
85 ile kaldım 93ile doğurdum. Doğumdan sonra 83 oldu şimdi 80
59la hamile kaldım 67 le doğurdum. Şimdi 53 kiloyum
93 le kaldım 110 ile doğurdum
Ay ne kadar güzel veriyorsunuz inşallah ben de doğumdan sonra veririm
Ne güzel vermişsiniz ama çok kilo almamışsınız çok güzel
Ilk hamileligimde 55 kg hamile kaldim 75 kg ile doguma girdim sonra 60 kg düştüm
İkinci hamileliğimde 65 kg ile hamile kaldim 85 kg ile doguma girdim sonra 74 kg düştüm oyle kalmistim diyet vs 51 kg düştüm sonra cok kg gittigi icin yüzüm gözüm çöktü bunda da 64 kg hamile kaldim suan 79 kg
Oy maşallah üç çocuk cünsiyetlerimi merak ettim
ama kilo iyi vermişsiniz doğumdan sonra. Şimdi ki için endişe etmeyin bence doktor zaten uyarıyor duruma göre beni uyarmadı ama bu kadar kilo almaya alışkın değilim diye üzüldüm sadece
Hamilelikte diyet yapmamıştım digetsiz oyle olmuştum.
Dogduktanda sonra diyet yapmadım.
Ama 53 kilo istemiyorum,60 kilo olmak istiyorum.
O zaman Darısı bana diyetsiz 53 kilo
Teşekkür ederim canım 3.de erkek ben de sorun ediyordum ama kendime güveniyorum saglikla doğsun kg vermek kolay
Oy maşallah doğru diyorsun bi sağlıkla gelsinler de verilir bir şekilde
Aynen canim 2,5 ayda 25 kg verdim hepte yagdan gitmişti az az sıksık yemistim sadece ekmeği hayatımdan çıkarmıştım gunde 3-4 lt su tuketiyordum
Aklımda bulunsun sağ ol oh şükür ne güzel vermişsin