Merhabalar anneler ben yeni katıldım öncelikle Allah’ım bebeklerinizi sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin size bı sorum olacak bu uygulamada 12 h1g hamile görünüyorum doktorum 12h6g hamilesin dedi hangisine göre takip etmeliyim sizler nasıl takip ediyorsunuz? Şimdiden teşekkür ederim hepinize
Ultrasonda bebeğin boyutuna göre demiş olabilir doktorunuz genel olarak kabul edilen son adet tarihiniz benim geç döllenme olduğu için doktorun dediği haftayı takip ediyorum.
Merhaba Mucize Anne’ye hoş geldin. Uygulama son adet tarihine göre gebelik yaşını hesaplar. Doktor ise ultrasonda bebeğin gelişimine göre bir hesaplama yapar. Siz doktorunuzun dediği haftayı takip edin. Uygulamada profil ayarlarından son adet tarihini doktorun dediği haftayı gösterecek şekilde değiştirebilirsiniz.
İşte doktorun dedigi gün adet tarihimden 5gun önce oluyo
Olsun sorun değil. Yani uygulamaya yalan söylemekte sakınca yok son adet tarihini 5 gün daha geriye al.
Doktor ultrason la bakıyo tabi ama bana uygulama doğru gibi geldi doktorun hesabına göre hamileyken adet görmüş oluyorum
Büyük ihtimalle diğer doktor ziyaretlerinde bu hafta konusu değişiklik gösterecektir. İstersen biraz daha bekle. İlerleyen haftalarda netleşir. Zaten çok bir fark yok.
Tamam teşekkür ederim
Aramıza hoşgeldiniz @Özlem07
Gebeliğiniz hayırlı olsun
Son adet tarihinize göre düşünün siz. Uygulamaya son adet tarihinizi girdiyseniz, doğru olan odur. Ultrasonda bebek gelişimi ileri geri şeklinde gidebilir. Kafanız karışmasın, son adet tarihinizi baz almanız yeterli
Merhaba @Özlem07 hoşgeldiniz son adet tarihinize göre takip etmelisiniz doğum yaklaştıkça bebek gelişimi son adet tarihinizi yakalıyor
@Özlem07 Mucize Anneye hoş geldiniz