Kac haftalik hamilesiniz

36+6 hafdalık halsizlik hep gözüm uykuda, biri bana tekme tokat dlmış gibi halsizlik,balon gibi şişmiş bir vücut , hafif sancılar ,kasılmalar ve sabırsızlık son hafdalar geçmiyor yeminle

Ben bugün 28 haftalık oldum Doğumum Mart sonu görünüyor sizin haftalar ne zaman benimle aynı ayda doğuracak varmı 84 gün kaldı bana

7+5 olduk herşey normal giderse sanırım Ağustos sonuna doğru kucağımıza alırız

17+2 olduk nasipse Haziran başı :smiling_face: sağlıcakla hepimiz kucağımıza almayı nasip etsin Rabb’im

1 Beğeni

27+3 olduk :heart_eyes:

38+3 olduk 11 günümüz var normal gününe ama doktor 41 haftayı da bulabilir dedi bakalım hayırlısı :smiling_face_with_three_hearts:

Siz kaçıncı haftada bebişi gördünüz

Benim de mart sonu nisan başı görünüyor. Riskli gebelikteyim mart ayı olma ihtimali bu yüzden yüksek görünüyor.

25+0 olduk bugün ama bebeğim iki hafta önde gidiyor bu sebepten erken doğum riski olabilirmiş bu beni korkuttu biraz açıkçası

Merhaba, doğum ve ebe hakkında bilgi verebilir misiniz​:smiling_face_with_tear: ben de almanyadayım

Son 17 gün :pregnant_woman::pregnant_woman::heart: 37+4

5+2 gösteriyor uygulama. Henüz doktora pazartesi gidebileceğim :cry:

Bizde 13+2 ye girdik :dancer::smiling_face_with_three_hearts:

Benimde ilk gebeligim 37.haftadayım Doktorum önerdi hebamme eger konusursanız size bilgi verir mutlaka Ebe dogumda sizinle birlikte oluyor ve 1 aya yakın haftada 2 3 kez geliyor size yardım etmeye ilk 3 gün dogumdan sonra hastanede kalıyorsunuz benim hastanemle öyle konuştuk her yerde farklı oluhor ama 35 haftada büyük hastanedeye Anmeldung yaptim dogum icin zaten son ayım diye haftada bir nts ve doktor kontrolüne gidiyorum Sizin daha yeni hayırlı olsun doktorunuz sizi bilgilendirecektir bu konularla ilgili benim bildiklerim bu kadar güzel hamiş:pregnant_woman::nazar_amulet:

5+4 de kese 6+4 de minik kalbini ve kendisini gördük :smiling_face_with_three_hearts:

1 Beğeni

Çok teşekkür ediyorum :smiling_face_with_three_hearts::smiling_face_with_three_hearts: sağlıkla kucağınıza alın inşallah​:smiling_face_with_three_hearts:

1 Beğeni

Teşekkür ederim :palms_up_together::pregnant_woman::baby:t2:

Bizde 21+5 :smiling_face_with_three_hearts:

13+3 :heart: teyiz

Bel ağrısı felan varmi