36+6 hafdalık halsizlik hep gözüm uykuda, biri bana tekme tokat dlmış gibi halsizlik,balon gibi şişmiş bir vücut , hafif sancılar ,kasılmalar ve sabırsızlık son hafdalar geçmiyor yeminle
Ben bugün 28 haftalık oldum Doğumum Mart sonu görünüyor sizin haftalar ne zaman benimle aynı ayda doğuracak varmı 84 gün kaldı bana
7+5 olduk herşey normal giderse sanırım Ağustos sonuna doğru kucağımıza alırız
17+2 olduk nasipse Haziran başı sağlıcakla hepimiz kucağımıza almayı nasip etsin Rabb’im
27+3 olduk
38+3 olduk 11 günümüz var normal gününe ama doktor 41 haftayı da bulabilir dedi bakalım hayırlısı
Siz kaçıncı haftada bebişi gördünüz
Benim de mart sonu nisan başı görünüyor. Riskli gebelikteyim mart ayı olma ihtimali bu yüzden yüksek görünüyor.
25+0 olduk bugün ama bebeğim iki hafta önde gidiyor bu sebepten erken doğum riski olabilirmiş bu beni korkuttu biraz açıkçası
Merhaba, doğum ve ebe hakkında bilgi verebilir misiniz ben de almanyadayım
Son 17 gün
37+4
5+2 gösteriyor uygulama. Henüz doktora pazartesi gidebileceğim
Bizde 13+2 ye girdik
Benimde ilk gebeligim 37.haftadayım
Doktorum önerdi hebamme eger konusursanız size bilgi verir mutlaka
Ebe dogumda sizinle birlikte oluyor ve 1 aya yakın haftada 2 3 kez geliyor size yardım etmeye ilk 3 gün dogumdan sonra hastanede kalıyorsunuz benim hastanemle öyle konuştuk her yerde farklı oluhor ama 35 haftada büyük hastanedeye Anmeldung yaptim dogum icin zaten son ayım diye haftada bir nts ve doktor kontrolüne gidiyorum
Sizin daha yeni hayırlı olsun doktorunuz sizi bilgilendirecektir bu konularla ilgili benim bildiklerim bu kadar güzel hamiş
5+4 de kese 6+4 de minik kalbini ve kendisini gördük
Çok teşekkür ediyorum sağlıkla kucağınıza alın inşallah
Teşekkür ederim
Bizde 21+5
13+3 teyiz
Bel ağrısı felan varmi